Apple Music ja té més 10 milions de subscriptors en tan sols 6 mesos de vida

Tot just han passat 6 mesos des que Apple va llançar el seu servei de música en streaming: Apple Music, sembla poc temps, però per a Apple ha estat suficient per arribar als 10 milions de subscriptors, usuaris que paguen cada mes per gaudir del servei de streaming.

Aquestes dades han estat publicades pel diari Financial Times, dades que inclouen dins d’aquests 10 milions de subscriptors tant a usuaris de iOS, Android, Mac, PC i Apple TV.

Apple segueix de prop a Spotify

Una xifra més que sorprenent, i és que recordem que fa poc més de 2 mesos Apple anunciava que els seus subscriptors arribaven a la xifra de 6,5 milions d’usuaris. Recordem que Spotify, el seu major enemic, va trigar 6 anys en poder arribar a la xifra de 10 milions, per tant podem afirmar que Apple va per bon camí.

Apple Music

Tot i així, Sporify segueix el seu propi camí i segueix creixent a bon ritme, mantenint així una gran estabilitat malgrat la irrupció d’Apple Music. La competència dels de Cupertino, segons xifres oficials compta actualment amb més de 20 milions d’usuaris de pagament, arribant a un total de 75 milions d’usuaris. Aquesta xifra es va donar a conèixer el passat mes de juny, així que segurament a dia d’avui hagi estat superada amb escreix.

Recordem que Apple Music no ofereix un servei de streaming gratuït com si succeeix en el cas de Spotify, que podem tenir dos tipus de comptes (gratuïta i premium), encara que, Apple Music ofereix 3 mesos de prova gratuïta, passat aquest període de temps , l’usuari decideix si contractar o no el servei per 9,99 € al mes.

Apple Music

Segons alguns analistes de la indústria musical, en cas de continuar amb aquest ritme de creixement, estimen que Apple Music podria arribar als 20 milions de subscriptors abans d’acabar l’2016. I en cas que Spotify mantingui el creixement actual, podria veure’s superat pel servei d’Apple en 2017.