Apple renova els seus iMac amb pantalles Retina i nou hardware

  0
  Apple renova els seus iMac

  Apple presenta els models 4KApple ha anunciat avui la renovació de la seva família d’equips iMac, que ara equipen pantalles Retina i que han estat actualitzats amb l’última generació de processadors d’Intel

   

  Amb aquesta renovació, Apple vol oferir als seus usuaris l’última tecnologia resolutiva. Així doncs, trobem l’Apple iMac de 21,5 polzades amb pantalla Retina 4K, i tots els models de 27 polzades s’actualitzen amb la pantalla Retina 5K. L’iMac de 21,5 polzades amb resolució 4K real (4096 x 2304 píxels) suposa 4,5 vegades més píxels que el model anterior. Per la seva banda, el model de 27 polzades ara té resolució 5120 x 2880 píxels, la mateixa que tenia el model topi de gamma existent, solament que ara s’han descatalogat els models inferiors.

  A més, aquestes noves pantalles Retina tenen una gamma cromàtica més àmplia, ja que en lloc d’estar basades en l’estàndard sRGB es basen en l’estàndard P3, amb un 25% més de colors. Aquests iMac també incorporen processadors més potents, dos ports Thunderbolt 2 i noves opcions d’emmagatzematge que inclouen Fusion Drive d’Apple a un preu més assequible.

  Pel que fa a l’actualització de hardware, ara l’iMac de 27 polzades integra processadors Intel Core de sisena generació i l’últim en gràfics AMD d’alt rendiment, incloent l’AMD Radeon R9 M395X amb 4 GB de memòria gràfica (opcional). Per la seva banda, l’iMac de 21,5 polzades es queda amb la cinquena generació de processadors d’Intel (Broadwell) amb gràfics Intel Iris Pro.

  Tots dos models integren Fusion Drive que combina fins a 3 TB d’emmagatzematge amb fins a 128 GB de SSD per a una arrencada del sistema gairebé instantani, i per descomptat la millor connectivitat amb ports Thunderbolt 2, WiFi 802.11 ac i diversos ports USB 3.0.

  Apple presenta els seus nous iMac
  Philip Schuller, vicepresident de Màrqueting d’Apple ha dit que “des del primer iMac fins avui, l’essència mai ha canviat. Sempre ha estat un gran equip de sobretaula amb l’últim en tecnologia, pantalles espectaculars i el millor disseny. Aquests són els iMac més imponents que mai hàgim fabricat, amb noves pantalles Retina, processadors i gràfics més potents i nous accessoris Magic, l’iMac segueix redefinint el concepte dels equips de sobretaula”.
  En referència al preu i la disponibilitat, l’iMac de 27 polzades està disponible en tres models amb preus recomanats a partir de 2.129 euros, 2.329 euros i 2.629 euros. Per la seva banda, l’iMac de 21,5 polzades està disponible en dos models amb preus recomanats a partir d’1.279 euros i 1.529 euros. I el model amb pantalla Retina 4K a partir d’1.729 euros (tots els preus inclouen l’IVA).