Apple llança la seva pròpia base Dock per l’Apple Watch

Han hagut molts rumors i sobretot filtracions a la xarxa del que era una base Dock per l’Apple Watch, ara la companyia de Cupertino surt a escena per acabar amb aquests rumors i posa a disposició per als usuaris d’Apple Watch la base dock a la seva pàgina web.

Apple ha decidit afegir a la base Dock de càrrega magnètica el mateix connector inductiu que ve amb l’Apple Watch, el qual permet una inclinació del mateix de 90º per d’aquesta manera poder utilitzar el rellotge en mode “tauleta de nit”, una funció que es va afegir amb l’actualització de watchOS 2.

Aquesta base Dock de càrrega magnètica per l’Apple Watch té un disseny molt Apple i pot ser que agradi més o agradi menys però en realitat poques bases afegeixen el connector inductiu que requereix el rellotge per carregar-se i això és sens dubte és d’agrair per part dels usuaris ja que d’aquesta manera es pot seguir utilitzant el que ve d’origen amb el wearable.

Apple Watch

A les filtracions d’ahir es podia veure el que afegia el “kit” gràcies als dibuixos de la caixa i es confirma que afegeix el cable de connector Lightning a USB però no afegeix l’adaptador de corrent. Aquesta base dock és totalment compatible amb els dos models d’Apple Watch disponibles, el de 38 i 42 mm.

Aquí mateix us deixem l’enllaç directe a la web d’Apple per si estàs interessat en comprar aquesta base de càrrega que té un preu de 89 euros.