El robot Wink es un petit robot desenvolupat per un emprenedor dels EUA basat en Arduino, per a aprendre programació pas a pas i de manera senzilla

El robot Wink, no es mes gran que una moneda i compta amb motors, llums LED, sensors de llum, àudio i altres components per ajudar a introduir els usuaris en els conceptes bàsics de la robòtica. Permet que els usuaris puguin programar diferents tasques perquè les executi el robot, com detectar barreres, buscar la llum o experimentació creativa.

Segons el seu desenvolupador, tant les peces com els sensors del robot Wink han estat escollits perquè els usuaris puguin anar posant en pràctica el que aprenen experimentant amb el robot.

El fabricant també ens proporciona accés a les unitats didàctiques per aprendre a programar de forma gratuïta. Hi hauràn 20 lliçons que estaran disponibles en format PDF obert al públic i, a més, tenen previst crear vídeos amb les classes i distribuir-los també a Internet sense cap cost per a l’usuari.

Aprèn a programar fàcilment amb el robot Wink | Diari Català

Plum Geek es l’empresa que hi ha darrere d’aquest robot basat en Arduino i ha llançat una campanya en Kickstarter per buscar finançament per al seu producte. Amb una recaptació de 90.000 dòlars ha superat els 6.000 que s’havia marcat com a objectiu, suscitant un gran interès al portal de crowdfunding.

Si vols el teu propi robot Wink, per 59 dòlars pots comprar el teu, encara tens quatre dies per adquirir abans que la campanya es tanqui. Les opcions més econòmiques ja estan esgotades. Si els plans del seu desenvolupador es compleixen, l’enviament de les comandes s’efectuarà a partir de gener de l’any que ve.

Font: Kickstarter