El saló Motoh! torna al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona

El món de les dues rodes torna a la Fira de Barcelona i al recinte de Montjuïc, amb el saló Motoh! Barcelona, que comença avui fins al 17 d’abril (diumenge). L’esdeveniment reuneix 85 expositors i unes 300 marques representades.

El saló, organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i per Kando I‑vents, està destinat tant a públic com a professionals, tindrà una periodicitat anual, i vol oferir una visió integral del sector reunint en un mateix esdeveniment àrees dedicades a les motos però també als aftermarket (accessoris i complements) per a motocicleta i motorista, així com financeres com Cetelem, i asseguradores entre altres serveis.

Els visitants podran descobrir les principals novetats tant de motocicletes com d’accessoris. Entre els models que es podran veure per primera vegada a casa nostra figuren la Yamaha MT 10, les Indian Springfield i Scout Sixty, la Pitbike VOCA HAWK160 Pro, les Piaggio Medley 125 i New Liberty, les Polaris Slingshot i RZR Turbo, la Sym Symphony ST 125, la Victory Octane, la Goes G 125GT, la Cf Moto 400NK, la Volta BCN, i les noves gammes d’Honda RC213V-S, CB 500, NC 750 i Africa Twin.

El saló ha preparat un programa d’activitats per als visitants estructurat en quatre grans àrees: Motoh! Academy, amb espais de formació i pràctiques de seguretat vial; Un àrea de prova de vehicles on iniciar recorreguts amb diferents models de motos fora del propi recinte del saló; un espai dedicat a la mobilitat sostenible; i una última zona d’exhibicions i demostracions a càrrec de pilots professionals.

Diari Català estarà present en un stand al costat de Motoformació, Adictos a la Gasolina, Motofan, Escola Xaus Competició i Motar.