Aquest Sant Jordi, una trentena d’escriptors signaran en exclusiva les edicions en Kindle

0
Amazon | Diari Catala
Foto: Amazon

Vargas Llosa i Isabel Allende seran uns dels autors que signaran les edicions digitals

Prop de 30 escriptors, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa i Isabel Allende, signaran en exclusiva per als seus lectors a Kindle un exemplar de l’edició digital de les seves obres més populars amb motiu de la celebració de Sant Jordi.

Aquest dissabte 23 d’abril els usuaris que es descarreguin un dels títols escollits dels autors que han participat en aquesta firma digital a gran escala rebran una edició única amb autògraf creat per a aquesta festa del llibre.

El Nobel de Literatura Vargas Llosa ha dedicat la seva última novel·la, ‘Cinco Esquinas‘; Isabel Allende ha participat amb ‘El amante japonés‘; Camila Läckberg, amb ‘El domador de leones (Los crímenes de Fjällbacka nº9), i Lars Kepler, amb ‘En la mente del hipnotista‘.

També formen part d’aquesta selecció: Paulo Coelho (‘Adulterio’), Almudena Grandes (‘Los besos del pan’), Julia Navarro (‘Historia de un canalla’), Sarah Lark (‘Las lágrimas de la diosa maorí’) i Lluís Foix (‘Aquella porta giratòria’), entre d’altres.

Els autògrafs d’aquests escriptors viatjaran de manera automàtica cap als lectors de Kindle de tot el món que vulguin obtenir aquesta dedicatòria.

Segons ha destacat la directora de Kindle en espanyol, Koro Castellano, la lectura digital està creixent amb força i amb aquesta iniciativa es busca contribuir a internacionalitzar la coneguda tradició de Sant Jordi de la mà d’autors de fama mundial.

Castellano recorda que el 23 d’abril del 2015 ha estat el dia que els clients d’Amazon.es van descarregar més eBooks fins avui i preveu que aquesta jornada sigui igual de d’èxit.

Els usuaris de Kindle també podran sincronitzar aquesta firma personalitzada en els ‘tablets’ i ‘smartphones‘ amb la tecnologia Whispersync, segons ha informat aquest dijous la multinacional.

Primera lectura digital nocturna

Aquest divendres, hores abans que comenci el dia de Sant Jordi i que els llocs de llibres i roses copin els carrers, Amazon farà la “primera lectura nocturna digital en vertical” amb nou escriptors al Palau Robert de Barcelona.

Els autors pujaran al balcó de la façana neoclàssica d’aquest cèntric edifici per llegir un fragment de la seva obra il·luminats únicament per la llum de la pantalla d’un Kindle.

Participaran en aquesta lectura nocturna:  Víctor del Árbol, Olivia Ardey, Elísabet Benavent, Lluís Foix, Toni Hill, Myriam Millán, Armando Rodera, Albert Pla i Coia Valls.