Aquesta nit a les 22.20 h al canal FOX l’esperat estrena de la sèrie ‘Expediente X’

20 anys després de la seva estrena, la mítica sèrie de televisió ‘Expediente X’ torna amb 6 nous episodis que canal FOX emetrà aquesta nit a les 22.20 h en primícia a Espanya.

Expediente X | Diari Català
Foto: FOX

El primer episodi d”Expediente X’ es va estrenar al setembre de 1993

La sèrie s’estrenarà a més de 60 països just després de la premiere als Estats Units, model d’estrena que forma part de l’estratègia de programació que FOX ha posat en pràctica amb sèries com ‘The Walking Dead’, ‘Wayward Pines’ o ‘Outcast’.

Expediente X | Diari Català
Foto: FOX

El fenomen televisiu més esperat pels seguidors de la saga està dirigit pel creador i productor executiu Chris Carter i protagonitzat per Gillian Anderson i David Duchovny que ja interpretaven a la sèrie als agents Dana Scully i Fox Mulder.

Expediente X | Diari Català
Foto: FOX

‘Expediente X’ va guanyar 16 ‘Emmy’, cinc ‘Globus d’Or’ i un premi ‘Peabody’, entre d’altres

El primer episodi d’aquesta nova entrega té com a trama el retrobament dels agents Mulder i Scully 7 anys després de l’última vegada que els vam veure junts. Els dos han viscut aquests anys lluny de l’FBI, l’agent Fox ha caigut en una forta depressió i Dana ha tornat a la medicina. Una trucada del seu cap Walter Skinner els farà trobar-se de nou.