Arbeloa ha fet unes contundents declaracions en una entrevista a ‘La Galerna’ on ha tornat a etzibar un atac verbal contra el central blaugrana

Álvaro Arbeloa s’ha mostrat clar i contundent en una entrevista a ‘La Galerna’. El lateral del Real Madrid va contestar a la seva manera Piqué: “Jo podria explicar al món per què no sóc amic de Piqué. Potser ell no quedaria en molt bon lloc, però també és veritat que conec a la seva família, i el respecte que ell no té per la meva família el tinc jo per la seva”.

I va seguir argumentant sobre el central blaugrana: “Les nostres famílies són el més important. Nosaltres vam sentir moltes bestieses. Una més o una menys, et dóna igual. Però els que estan a prop de tu pateixen. Pensant en això, vaig preferir no contestar-li. Si hagués atacat al Madrid una altra vegada, hagués saltat, perquè el defensaré sempre”.

Arbeloa també ha parlat de la relació Tito-Mourinho: “Tenien una relació molt cordial. Mou li enviava missatges d’ànim a Tito en l’etapa final de la vida, quan estava lluitant. Sobre el tema del dit, en efecte, tots dos van passar pàgina. Hi ha gent que segueix donant-li voltes. Però aquesta és la grandesa de Mou, que encara té escaldats a molts”.

Es tracta d’un altre capítol en la relació dels dos defenses de la selección espanyola, que ja han protagonizat més episodis a través de declaracions. La més recordada, la del cono-cido.