Arbilla és dubte per diumenge

0
Arbilla és dubte per diumenge
Arbilla tracta de donar una passada davant Marcelo.
Arbilla és dubte per diumenge
Arbilla tracta de donar una passada davant Marcelo.

Si el navarrès no es recupera, Rober o Javi López ocuparan el lateral dret

Un nou mal de cap per Sergio González. Arbilla és dubte per diumenge contra el Granada, ja que no s’acaba de recuperar de les seves molèsties. El lateral dret arrossega una pubàlgia i una tendinitis al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra que han fet que s’exerciti amb el grup en tan sols dues ocasions aquesta setmana. El jugador fa 48 hores que realitza treball específic amb els fisioterapeutes del club, però sembla que no arribarà al proper duel de Lliga.
Si Arbilla no arriba a temps, Rober Correa o Javi López ocuparan el lateral dret. El primer, que compleix la seva primera temporada al primer equip blanc-i-blau, ha jugat dos duels com a titular aquest curs -a Anoeta i a Riazor-, mentre que Javi López ha estat reconvertit com a mig centre per Sergio González, tot i que podria tornar a la posició amb què ha triomfat al primer equip. L’andalús, a més a més del lateral dret, també té paperetes per entrar al mig del camp per la baixa de Víctor Sánchez, encara que aquesta vacant sembla destinada a Diop.

Venda del club

Informen els companys de l’As encarregats de l’Espanyol que la venda del club està més a prop que mai i que es podria produir inclòs abans de la Junta General d’Accionistes prevista pel pròxim 22 de desembre. Fonts del club consultades per Diari Català asseguren que els treballadors de l’entitat es troben expectants, ja que l’entrada d’un nou màxim accionista de ben segur que comportaria canvis. De moment, però, no saben res; és un tema que pertany als accionistes que volen vendre el seu paquet -Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal-. El que sí que hi ha és, des de fa temps, interès per part d’aquests de vendre, i  existeixen diferents ofertants. El fons d’inversió nord-americà Cerberus o el magnat xinès Chen Feng són els que més interès han mostrat en els últims temps.