Arda Turan i Aleix Vidal han debutat | Diari Català
Arda Turan i Aleix Vidal han debutat | FOTO: marca.com

Arda Turan i Aleix Vidal van poder gaudir dels seus primers minuts al camp com a jugadors del FC Barcelona deixant una bona imatge

Per fi va arribar el gran dia d’Arda Turan i Aleix Vidal. Els dos jugadors va poder debutar amb la samarreta del FC Barcelona deixant una bona imatge. El turc va sortir d’inici a l’onze i va acabar sent substituït per Ivan Rakitic al minut 69. Per la seva part, Aleix Vidal va ocupar el lloc de Dani Alves al lateral dret, entrant l terreny de joc al mateix minut.

Arda Turan, sense complicacions

Arda Turan va tenir un debut correcte amb la samarreta blaugrana, tot i que es va notar que encara li falta ritme de competició per poder mostrar la seva millor versió. Va jugar d’interior per la dreta, tot i que se li va notar tendència a aparèixer pel centre, a la zona de la mitja punta.

A la primera part va actuar amb molta precaució, sense complicar-se la vida per no perdre pilotes. No obstant això, potser se’l va veure poc atrevit encarant i provant accions de més risc com se l’hi acostumava a veure a l’Atlético de Madrid.

Després del descans, va tenir una ocasió per marcar el seu primer gol. Després de rebre una passada de Leo Messi en profunditat, el turc va provar sort amb un xut creuat que Pau López va refusar. Tot i que no va tenir una aportació decisiva, Arda Turan va mostrar esforç i sacrifici, fets importants de cara a un futur proper.

Aleix Vidal, actiu en atac

Aleix Vidal, tot i tenir només 22 minuts per jugar, es va mostrar bastant actiu com a relleu de Dani Alves al lateral dret. Va aparèixer per la banda per permetre que Leo Messi pogués jugar més centrat i es va deixar veure en més d’una jugada. Luis Enrique, a la roda de premsa posterior al derbi, es va mostrar satisfet tant amb el debut del català com amb el d’Arda Turan.