Arenas recomana a Mas baixar de la talaia

0
Javier Arenas
EP: Javier Arenas
Javier Arenas
EP: Javier Arenas

També comenta que aparqui el “sentit de superioritat”

EP/ Redacció. El vicesecretari de Política Autonòmica i Local del PP, Javier Arenas, ha aconsellat aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, baixar de la talaia i comportar-se com un ciutadà normal que ha de respondre davant dels tribunals, ha dit, i segons la seva opinió, deuria “per una vegada abandonar el seu sentit de superioritat”.

En declaracions a Europa Press, Arenas ha assenyalat que la imputació a Artur Mas per convocar el procés participatiu del 9 de novembre evidencia que “segueix funcionant l’Estat de Dret” i la separació de poders.

[quote]   “Diàriament es veu en la nostra democràcia la solidesa del Poder Judicial independent i totes les decisions judicials deuen respectar-se”, ha manifestat el dirigent del PP després que des de la Generalitat es parli de judici polític al president de la Generalitat.[/quote]

EL VICTIMISME, “CONDEMNAT AL FRACÀS”

Davant de les crítiques des de la Generalitat per aquesta imputació, el dirigent del PP ha advertit que “l’operació del victimisme està condemnada al fracàs” i ha afegit que cada dia que passa es demostra que el dany que Mas ha fet a Catalunya, al seu partit i a si mateix.

En aquest sentit, ha assegurat que aquest victimisme és una “nova fugida cap endavant” semblant a les quals ja han han viscut els últims anys que, segons ha dit, sempre han tingut com a resultat mans suport popular per a Mas.

El responsable de Política Autonòmica del PP ha indicat que Artur Mas es va examinar diumenge passat davant dels catalans i va recollir un nou fracàs: “Ara toca respondre davant de l’Estat de Dret per l’incompliment de les lleis”, ha postil·lat.

En aquest sentit, Arenas ha assenyalat que no es tracta de fer anàlisi política sinó simplement respectar les decisions dels tribunals si entenen que Artur Mas s’ha “saltat la llei a la torera”.