Ari Sánchez, jugadora catalana del World Pádel Tour, es converteix en nova imatge de Sutran

Amb motiu d’un dels tornejos Let’s Play de Clark Padel, la marca de roba tècnica Sutran va fer oficial el seu contracte de patrocini amb la jugadora del World Pádel Tour Ariana Sánchez, que serà nova imatge de la seva gama Sutran Racket. Després de confirmar un acord que vestirà a la catalana amb la línia de roba d’entrenament, la jove campiona va participar en un acte d’exhibició a les instal·lacions del Dclub Pádel & Wellnes de Cabrera.

Amb aquesta incorporació els especialistes en tecnologia tèxtil de Sutran obren una nova via de distribució sota la imatge de la prometedora Ari Sánchez i el veterà Theo Rivero, especialista en orientació esportiva i direcció d’equips. La jove jugadora de Reus acumula cinc campionats d’Espanya, tres campionats del món per parelles i tres més per seleccions, tots ells en categories de pàdel de menors, i aquest any 2016 s’ha estrenat als tornejos World Pádel Tour de categoria absoluta, essent la 38a classificada al ranking de la Federació Internacional de Pádel.

La signatura es va fer oficial al Dclub Pádel & Wellnes, seu oficial de l’organitzadora d’esdeveniments esportius Clark Padel, en un acte al qual va poder assistir Diari Català i que incloïa entre altres ofertes una sèrie de partits d’exhibició on els assistents podien fer parella amb Ari Sánchez.

En finalitzar la jornada la jugadora va posar amb els representants de Sutran, Theo Rivero i alguns membres de l’organització del torneig.

Ari Sanchez, nova imatge de Sutran - Diari Catala
Theo Rivero i Ari Sánchez amb els representants de Sutran i alguns membres de Clark Padel a les instal·lacions del Dclub Pádel & Wellnes | FOTO: Laura Costa