ARK: Survival evolved

  0
  ARK: Survival evolved

  Minecraft sense cubs i amb dinosaures?! ARK és el que busques!

  ARK: Survival evolved

  ARK: Survival Evolved, és un joc molt popular de supervivència i acció que ja porta més de dos milions de còpies venudes a STEAM.

  Són molts els jocs que han intentat, amb més o menys èxit, copiar la formula ja tan coneguda de minecraft: sobreviure en un entorn hostil, partint des de la base i generant els nostres recursos per a poder menjar, beure, construir refugis i defensar-nos. Jocs que utilitzen l’anomenada corba de dificultat invertida, el mercat n’és ple, però ARK és un dels majors exponents del gènere (i tot això estant encara en “early access“).

  ARK: Survival evolved

  A ARK: Survival Evolved som un humà que es desperta en una illa misteriosa, l’Arca, amb quatre parracs com a úniques possessions. Haurem d’aconseguir eines i menjar ràpid, caçant dinosaures i altres criatures menors mentre ens mantenim hidratats i amb la panxa plena i no massa freds ni calents. Amb el temps aconseguirem domar les bèsties més grans, podrem construir bases on protegir-nos, sols o en companyia. ARK ha creat un món enorme amb extensions de terra (i sota terra), mar i aire completament explorable.