ARM a presentat la nova CPU per la propera generació de wearables, el processador ARM Cortex-A35.

ARM Cortex-A35 nova CPU per a wearables | Diari CatalàARM va anunciar una nova CPU de ultrabaix consum enfocada a donar vida a wearables, parlem del ARM CortexA35. Aquest nou xip fa ús d’una arquitectura ARMv8 de 64 bits sota una litografia de 28nm capaç de consumir només 90mW. Comparat amb el ARM CortexA53, el nucli és un 25% més petit, consumeix un 32% menys energia i és un 25% més energèticament eficient.

ARM Cortex-A35 nova CPU per a wearables | Diari Català

Seguint amb les prestacions tècniques de l’ARM CortexA35, trobem que compta amb la funcionalitat big.LITTLE, mentre s’espera que estigui disponible a mitjans de 2016, perquè Qualcomm o MediaTek comencin a incorporar-lo als seus equips, sobretot per descomptat els rellotges intel·ligents, però no caldria descartar altres com accessoris esportius, etc.

ARM Cortex-A35 nova CPU per a wearables | Diari CatalàEl ARM CortexA35 es tracta del successor espiritual del CortexA7 i arribarà per dotar d’una major potència als smartwatchs i restes de wearables, tot això amb un consum energètic ínfim. Per desgràcia, no serà fins a finals de 2016 quan surtin els primers dispositius a fer ús d’aquest nucli.