Arnold Peralta assassinat a trets

0

Arnold Peralta assassinat a trets aquesta passada matinada en una benzinera de La Ceiba. Tenia 26 anys i era lateral dret del Club Deportivo Olimpia

Nova tragèdia al món del futbol. El lateral dret Arnold Peralta, de 26 anys, ha estat assassinat a trets desprès d’un tiroteig que hi ha hagut en una benzinera de la seva localitat natal de La Ceiba. El jugador, internacional absolut per Honduras en 19 ocasions havia tornat aquest any a jugar al seu país desprès d’una experiència d’un any al Rangers escocès.

Peralta va començar la seva carrera com a futbolista al Club Deportivo Vida, en el qual va estar des del 2008 fins al 2013. En els dos últims anys va rebre nombroses ofertes per sortir d’aquest equip, tot i que no va ser fins que va arribar la proposta del Rangers escocès, quan va decidir fer el salt al futbol europeu. Al conjunt britànic va debutar el 14 de setembre del 2013 i va marcar el seu primer gol amb aquesta samarreta en un amistós contra el Dundee United. I és que una de les principals característiques de Peralta, que va iniciar la seva carrera com a interior abans de reconvertir-se al lateral, era el fort xut que sempre havia exhibit. Desprès d’un any a Escòcia Arnold Peralta va decidir tornar al seu país i fitxar pel Club Deportivo Olimpia amb el qual estava completant una molt bona temporada. 

A nivell de selecció, Peralta va estar present als Jocs Olímpics de Londres del 2012. Abans, el 2011 ja havia debutat amb la selecció absoluta i en la fase de classificació pel darrer Mundial es va fer amb la titularitat al lateral dret, convencent al seleccionador hondureny Luis Fernando Suárez. Amb la seva mort aquesta passada matinada en aquest tiroteig, Honduras perd un dels seus jugadors amb més projecció. El més important però, és que el futbol queda novament tacat per un altre episodi negre amb aquest assassinat d’Arnold Peralta.