Arrenca el festival Offf al Museu del Disseny de Barcelona

0
FESTIVAL OFFF | Diari Catala
FESTIVAL OFFF

El festival tindrà lloc des de avui fins al dissabte

El festival Internacional de la Cultura, l’Art i el Disseny Digital arribarà a Barcelona amb la 16a edició a partir d’aquest dijous i fins a aquest dissabte al Museu del Disseny de Barcelona.

Durant tres dies, 47 conferències amb artistes i dissenyadors, concerts, una secció dedicada al talent emergent i un mercat amb productes de disseny, entre d’altres activitats, conformaran la programació, han explicat els responsables aquest dijous en un comunicat.

El festival tindrà el dissenyador Gavin Strange, el responsable de pel·lícules com ‘Wallace & Gromit‘ i ‘Chicken Run‘, Merlin Crossingham d’Aardman Studio, entre d’altres.

L’il·lustrador i responsable de grafisme de les pel·lícules ‘The Grand Budapest Hotel’ i ‘Twelve Years a Slave‘, Carl Sprague, també serà present durant el festival, que va néixer a Barcelona el 2000.

Talent català i espanyol 

Amb el lema ‘Benefits of Lecturing‘, el festival tindrà representants joves il·lustradors com Carla Cascales, Javier Jaén, Andoni Beristain i Córdova Canillas, entre d’altres, amb la “voluntat de connectar el talent internacional i el local”, han anotat.

L’edició tindrà l’estudi digital creador de l’aplicació de l’any, ‘Monument Valley‘, que ha estat guardonada com el millor disseny i el millor joc per a iPad segons Apple.

La clausura serà una festa amb els dj’s Ultramiedo, DJohnson i Tvno, Pebe i A. Romagosa, i Loli Zazou a la terrassa de la sala Razzmatazz de Barcelona.