Arrenca el Sónar amb artistes locals, molta electrònica i John Grvy

0
Música local al 'Sónar 2016' | EUROPA PRESS
Música local al 'Sónar 2016' | EUROPA PRESS

El ‘Mad Professor’ ha comptat amb una assistència considerable d’aficionats

El XXIII ‘Festival de Música Avançada i New Media Art Sónar de Barcelona’, que se celebra al recinte Fira de Montjuïc, ha començat aquest dijous animat per un elenc d’artistes locals, al costat d’altres músics de l’escena internacional que han deixat l’empremta ètnica a la jornada amb sonoritats, tant electròniques com folklòriques.

Sense grans cues als accessos, el festival ha anat acollint un públic que, a primera hora de la tarda, era més internacional que local però que, poc a poc, ha anat omplint els diferents escenaris.

Després de les bandes locals Baelish, Cauto i Strand, a primera hora de la tarda els Spanish Dub Invasion han fet ballar al públic expectant de l’escenari ‘Sónar Village’ amb el ritme del seu reggae, i acompanyats pel veterà ‘Mad Professor’, en una aliança hispano-britànica que ha comptat amb una considerable afluència de públic.

A uns metres, el cantant madrileny John Grvy ha posat al màxim volum els sintetitzadors per llançar la seva música chillwave a un públic que ha tret un balanceig generalitzat i a estones amb les mans alçades; i tot i que l’afluència no ha estat massiva, els fans han victorejat el jove músic.