Un saló amb moltes novetats fins al diumenge 8 de maig

Avui, dijous 5 de maig, comença la 34 edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Un any més el conegut saló ocuparà els palaus 1, 2 i la Plaça Univers de la Fira Barcelona Montjuïc.

En aquesta edició, amb una ampliació de 9000 metres respecte a l’any anterior, el certamen se situa als 45.000 metres, espai en què els visitants podran gaudir de presentacions, concursos, exhibicions, exposicions, stands o coneixer als convidats, Ben Bocquelet, creador d’El Asombroso Mundo de Gumball, la il·lustradora Maryon Fayolle, el youtuber Loulogio, el dibuixant belga Serge BosmansBosse o els autors Lele Vianello i Paolo Eleuteri Serpieri entre altres.

 

Com a novetat al saló d’aquest any, es pot veure una rèplica de la nau de la pel·lícula ‘Independence Day:Contraataque‘, la Moon Tug, el film s’estrenarà al mes de juliol. Per altra banda els fans del còmic de Hergé, poden gaudir de l’exposició Jo encara diria més‘, produïda per 1.001. Associació Catalana de Tintinaires, una mostra sobre el plurilingüisme dels còmics de Tintín. Així arrenca la 34 edició d’aquest any del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.