Arresten a Suposat Home del Futur que va intentar Robar el LHC

SUÏSSA: Arresten a Suposat Home del Futur que va intentar Robar el Gran Col·lisionador d’Hadrons (LHC)

Recentment el LHC va ocupar els titulars després d’aconseguir la col·lisió de partícules a una velocitat rècord. Eloi Cole va ser detingut mentre intentava sabotejar part del procés del LHC. En ser qüestionat, en primera instància va revelar que buscava combustible per operar la seva màquina del temps. Posteriorment va confessar la seva missió de detenir les labors del LHC i així prevenir la futura destrucció planetària.

El seu nom és Eloi Cole, i afirma voler boicotejar aquesta màquina per salvar a la humanitat de la destrucció del planeta. Com en una pel·lícula de ciència-ficció, el Gran Col·lisionador d’Hadrons (LHC) de Suïssa ha sofert un intent de sabotatge per part aquest home que diu provenir del futur.

En un cas simulat ja en diversos guions cinematogràfics, on un personatge del futur viatja al nostre present per impedir un succés o la construcció d’un artefacte que acabarà per destruir al planeta, s’ha reportat l’arrest d’Eloi Cole, un home que clama venir del futur per salvar a la humanitat. La seva missió és clara: sabotejar el Gran Col·lisionador d’Hadrons (LHC) per evitar l’eventual destrucció del món.

Però la història continua. Resulta que Cole va ser arrestat i traslladat a un hospital mental en Ginebra. No obstant això, al cap de poques hores d’haver estat ingressat es va esvair misteriosament sense deixar cap rastre, la qual cosa ha desconcertat profundament a les autoritats.

Combustible per a la seva Maquina del Temps

Arresten a Suposat Home del Futur que va intentar Robar el LHCEn ser detingut, Eloi Cole va assegurar que tan sol buscava combustible per a la seva màquina del temps, però més tard va confessar que la màquina resultaria fatal per al planeta, i el que estava intentant era acabar amb ella.

Després de ser arrestat i traslladat a un centre psiquiàtric en Ginebra, al cap de poques hores va desaparèixer del no-res sense deixar cap rastre.

Gran Col·lisionador d’Hadrons

Arresten a Suposat Home del Futur que va intentar Robar el LHC

El LHC ha estat la màquina més costosa i potent que ha creat l’home fins ara.

L’objectiu que es persegueix amb la creació del Gran Col·lisionador d’Hadrons és que reprodueixi les mateixes condicions que van originar la creació del nostre univers.

Això, per poder investigar i expandir els nostres coneixements sobre el nostre propi origen.

El Gran Col·lisionador d’Hadrons (gresol de la consciència tecnofuturista), considerat com la màquina més costosa i més potent creada mai per l’ésser humà, té la fi de recrear les condicions originals en les quals el nostre univers es va crear per revelar alguns dels enigmes mil·lenaris que han motivat segles de treball científic i reflexió. No obstant això, hi ha els qui asseguren que potser la psique col·lectiva, fins i tot la dels més avançats investigadors, encara no està preparada per rebre algunes de les respostes que el LHC té per a nosaltres. Això ens recorda a l’equació evolucionista dels assajos sobre neuropolítica del Dr. Tim Leary, en els quals es planteja l’extensió indefinida de la vida humana com a màxima meta de la ciència, però per a això es recalquen dos requisits indispensables: la migració espacial a la recerca d’expandir el nostre hàbitat i, especialment, l’elevació de la consciencia-intel·ligència de l’ésser humà per ser capaç d’accedir a aquests nous portals de l’evolució.

Anteriorment ja s’havia plantejat la possibilitat d’intents futuristes de sabotatge al Gran Col·lisionador d’Hadrons, com una possible explicació a la sistemàtica mala sort que ha tingut el projecte al llarg dels seus dos anys de vida. Quines forces busquen impedir el correcte funcionament d’aquesta màquina cuasidivina? Realment podrien estar licitant des del futur per detenir la seva activació? I en cas que així fora, és aquesta una intenció protectora o un sabotatge contra l’expansió de la consciència còsmica d’una raça humana encara primitiva?

Sembla com si Déu, conscient que en descobrir les regles del joc universal aquest màgic joc acabarà per a tots, busqués estendre el misteri entorn de l’arquitectura original del tauler i mantenir així el pols narratiu de l’univers i de la consciència: del joc còsmic. Segurament el mainstream mitjana i les versions oficials sepultaran aquesta història com un cas més de l’aïllada psicosi d’un individu, –i és que, més enllà que sigui un tribut parteix del “dia dels ximples”, és difícil llegir aquest tipus de notes sense que es detonin en nosaltres les neuroconexiones específiques per qüestionar-nos els pilars de la nostra desgastada realitat racional. Un somriure que ens fa qüestionar la construcció d’aquest programa de realitat.