La dotzena edició comptarà amb Phoenix Dance Theatre

La dotzena edició del festival de dansa de Barcelona, el Festival Dansat, torna del 28 d’abril i a l’1 de maig amb Phoenix Dance Theatre, Manuel Rodríguez i les companyies Canards, Vbuit i Addaura, en la qual es faran sis espectacles i dos tallers de dansa, ha explicat el director del SAT i del festival, Òscar Rodríguez, aquest dijous en roda de premsa.

El Festival Dansat arrencarà amb l’espectacle ‘Triple Bill 2016’ de la companyia britànica Phoenix Dance Theatre, recomanada per Thomas Noone Dance, que celebra el 35 aniversari presentant els muntatges ‘Until With/Out Enough’, ‘Undivided Loves’ i ‘Bloom’ en un de sol.

Durant els dies 30 d’abril i 1 de maig tindrà lloc la ‘Sessió 6.4.2.’ amb els espectacles, que són recomanacions de les companyies de l’edició del 2015, ‘Canards’ de la companyia Sugar, ‘Rewind’ de Manuel Rodríguez, ‘All About’ d’Helga Carafi i Montse Sánchez’ i ‘La vida era’ de la companyia Vbuit.

L’única creació que no ha estat triada per cap companyia de l’anterior edició és l’espectacle ‘Mobilus’ de la companyia Addaura, que ha proposat el SAT! i que està dedicada al públic familiar de dansa amb titelles, màgia, ombres i circ.