La línia ascendent del Girona CF durant les últimes jornades permet els de Pablo Machín afrontar el derbi a sis punts de la promoció d’ascens

Començaran la jornada a sis punts de la promoció d’ascens, però podrien tancar-la més a prop. El Girona CF, que fa només unes setmanes enrere parlava única i exclusivament de salvar la categoria, es veu ara amb possibilitats de lluitar per les places de promoció d’ascens a final de temporada.

La raó d’aquest canvi de xip no és altra que la bona dinàmica encadenada en els últims enfrontaments. Els de Pablo Machín acumulen sis partits consecutius sense conèixer la derrota, i les tres victòries i els tres empats encadenats han permès aixecar els ulls cap a la zona alta de la taula mentre obrien escletxa amb les posicions de descens.

El Girona no va passar de l'empat a casa contra el Real Oviedo | FOTO: laliga.es
El Girona no va passar de l’empat a casa contra el Real Oviedo | FOTO: laliga.es

Oviedo, oblidat

Encara que no guanyar davants els asturians es veia com la pèrdua de l’ultima oportunitat per pujar al tren de la lluita per les promocions d’ascens, la combinació de resultats de la jornada va permetre que tot es mantingués igual. Així, el Girona s’enfrontarà contra el Llagostera a vuit punts de les places de descens i a sis de la zona noble.

Conscients de la transcendència del duel, la directiva ha posat a la venda un paquet de 250 entrades amb l’objectiu que l’afició esperoni els jugadors.