Arriba el guant Gest, el substitut del teclat i el ratolí

  0
  Gest serà substitut el teclat i al ratolí | Diari Català

  Gest serà substitut el teclat i al ratolí | Diari Català
  Aquest guant Gest serà el substitut del teclat i el ratolí i un dispositiu equipat amb 15 sensors pensat per utilitzar-se com un guant amb el qual interactuar amb un mòbil o un ordinador.

  La companyia que està darrere d’aquest gadget està buscant finançament en Kickstarter. Necessiten 100.000 $ de crowdfunding per llançar el projecte, però per ara ofereixen un prototip i un kit per als desenvolupadors interessats.

  Aquest guant Guest s’adapta al palmell de la mà dels usuaris amb una corretja. Els sensors, (acceleròmetres, giroscopis i magnetòmetres, entre d’altres), amb una latència de 40/60 ms per a una precisió quirúrgica, estan instal·lats en quatre connectors que s’ubiquen en els dits i es vinculen a la corretja mitjançant cables. El guant Gest funciona amb Bluetooth i compta amb una bateria recarregable que, segons els creadors, dura fins a un dia complet de treball.

  El controlador està dissenyat per estudiar els gestos, moviments i posicions dels dits i oferir una experiència personalitzada que s’adapta a l’usuari. Segons la companyia, el guant Gest és “la interfície gestual més precisa en el mercat actualment“.

  Gest serà substitut el teclat i al ratolí | Diari Català

  El guant Guest, el qual es presenta com a substitut del teclat i el ratolí, està equipat amb una API per gestionar les dades dels sensors, de manera que els desenvolupadors que ho desitgin puguin accedir a la informació dels moviments de la mà i desenvolupar aplicacions compatibles.

  La precisió d’aquest guant virtual el converteix en una eina perfecta per als dissenyadors gràfics. L’experiència en treballar amb programes com Photoshop o AutoCAD és totalment nova i amb un gran potencial per davant.

  El guant Gest no només es presenta com a substitut del teclat i el ratolí, es dirigeix ​​també al mercat emergent de la realitat virtual. La companyia espera que el controlador ocupi un lloc significatiu en l’espai de la VR i esperen amb il·lusió els projectes que neixin de l’aliança entre ambdues tecnologies.

  Després de dos anys de desenvolupament i de nombrosos prototips, es pot adquirir una versió bastant sofisticada del guant Gest, el dispositiu que pretén ser el substitut del teclat i el ratolí, de manera anticipada amb un preu de 149 dòlars la unitat. L’equip de desenvolupadors és a prop d’un llançament al mercat, però volen assegurar la solidesa del producte abans d’això.

  Per ara, la companyia ha publicat alguns vídeos en què es mostra com funciona aquest wearable per manejar el mòbil i l’ordinador. ¿Mecanografiar sense teclat? Amb el guant Gest sembla que és possible. Aquest projecte neix amb tota la intenció de ser el substitut del teclat i el ratolí per poder jubilar els nostres vells perifèrics.

  Font: techworm