Arriba el nou driver de NVIDIA per Star Wars Battlefront

  0
  Arriba el nou driver de NVIDIA per Star Wars Battlefront

  Arriba el nou driver de NVIDIA per Star Wars Battlefront

  Star Wars Battlefront ha arribat a la fase de Beta, i NVIDIA no ha volgut esperar, així que ha llançat els nous controladors Forceware 358.50 WHQL.

  L’esperat títol Star Wars Battlefront ja ha arribat a la fase de Beta oberta, i NVIDIA no ha volgut esperar per proporcionar als seus usuaris la millor experiència de joc, així que ha llançat els nous controladors NVIDIA Forceware 358.50 WHQL per a tal efecte.

  Es tracta d’un nou conjunt de drivers denominat “Game Ready”, i com el seu propi nom WHQL indica està certificat per funcionar correctament en els sistemes operatius de Microsoft. A més de proporcionar la millor experiència de joc possible en Star Wars Battlefront, aquests nous controladors de NVIDIA inclouen actualitzacions relatives al SDK de GameWorks VR i les extensions OpenGL ARB 2015.

  Podeu descarregar aquesta nova versió de drivers des de la pàgina web de NVIDIA, o si teniu instal·lada l’aplicació GeForce Experience directament se us oferirà actualitzar de manera automàtica. Com sempre diem, malgrat ser un driver WHQL, si no teniu pensat jugar al Star Wars Battlefront no és estrictament necessari instal·lar aquests nous drivers, ja que no incorporen solució a errors ni altres millores.

  En qualsevol cas tornem a repetir, és lloable l’actitud de NVIDIA amb els jocs nous (almenys els triple A), ja que sempre estan llançant actualitzacions de drivers segons estan disponibles per poder proporcionar la millor experiència d’ús als usuaris. Per descomptat la implicació de NVIDIA amb la comunitat Gamer és inqüestionable, i això sempre és bo de veure (encara que a molts usuaris els molesta trobar actualitzacions tan freqüentment).

  Recordeu que Star Wars Battlefront obre la seva fase Beta oberta avui mateix, i qualsevol usuari interessat pot descarregar el joc de manera gratuïta des del client Origin i podrà jugar, també de manera gratuïta, fins al dia 12. Així doncs si esteu interessats en aquest joc (que té una pinta impressionant) ja sabeu, cal aprofitar.

  Per la seva banda, AMD ja va llançar la seva versió de controladors per Star Wars Battlefront a últims del mes passat, en previsió del llançament del nou títol.