Arriba el nou ratolí Cougar 700M eSports Edition

  0
  Arriba el nou ratolí Cougar 700M eSports Edition

  Arriba el nou ratolí Cougar 700M eSports EditionCougar 700M eSports Edition amb sensor làser de 8200 DPI ADNS-9800 i el processador ARM de 32 bits i 512 KB de memòria per emmagatzemar i gestionar perfils

  El reconegut fabricador de perifèrics d’alta gamma Cougar ha anunciat el proper llançament de dos nous models especials del seu ratolí Cougar 700M. Aquestes edicions especials, cridades eSport Edition, estan basades en el peculiar disseny del Cougar 700M però amb un aspecte radicalment diferent i un recobriment especial perquè el tacte sigui molt més amè, sobretot en sessions intensives de joc.

  Per començar cal destacar que aquest nou Cougar 700M eSports Edition ve en dos models diferents, un de color blanc i blau (amb la base de color negra) i un altre vermell ataronjat i negre, uns colors i un aspecte que segons el fabricant els diferencien en gran manera dels ratolins Gaming habituals. A més, tots dos estan adornats amb motius d’esdeveniments competitius, i com bona Edició Limitada heu de saber que solament es va a fabricar una tanda d’unitats, i quan s’esgotin no hi haurà més.

  Quant a les especificacions del ratolí, són exactament igual que els Cougar 700M que ja estan al mercat. Per això integren el mateix sensor làser de 8200 DPI ADNS-9800 i el processador ARM de 32 bits i 512 KB de memòria per emmagatzemar i gestionar perfils i macros, amb l’avantatge afegit que en incorporar el seu propi processador no necessita que l’ordinador estigui gestionant tot el relacionat amb el ratolí.

  Arriba el nou ratolí Cougar 700M eSports Edition  Arriba el nou ratolí Cougar 700M eSports Edition

  No obstant això, sens dubte la part més interessant d’aquest ratolí és la de l’ergonomia. El disseny del Cougar 700M eSport Edition està inspirat en l’estructura dels ossos dels animals vertebrats, i està construït amb una coberta d’alumini per donar-li més resistència i confort.

  Compta amb algunes parts mòbils i unes altres que es poden posar i llevar, les quals ajuden a canviar entre els tipus d’agafament, alguna cosa que de moment no havíem vist en cap altre ratolí. Es pot fer més llarg i més curt, es pot aixecar i baixar la part del palmell, i un munt de zones més.

  De moment es desconeix a quin preu posarà Cougar aquesta versió eSports Edition del 700M, però tenint en compte que la versió bàsica costa uns 60 euros, podem esperar un preu bastant similar atès que únicament canvia l’aspecte (potser una mica més car per allò que és una Edició Limitada).