Madrid i Barcelona es veuen les cares avui (19h) al Barclaycard Center en un partit que decidirà quin dels dos equips es fa amb la segona posició en solitari de la lliga 

Arriba el primer classic de la temporada a l’ACB. Madrid i Barcelona es veuen les cares avui amb moltes coses en joc. D’entrada tots dos equips estan empatats a la classificació amb 11 victòries i 1 derrota. El que perdi per tant baixarà fins la tercera posició de la Liga ENDESA. A més, un clàssic sempre és especial i pot marcar el futur d’una temporada amb la qual cosa tant madridistes com blaugranes intentaran assolir la victòria.

Els dos equips arriben en bon moment a la cita. Els blancs han anat de menys a més i sembla que ja han trobat la línia de joc d’altres temporades desprès d’un inici molt irregular. Per la seva banda, el Barcelona Lassa ha estat molt regular durant tot el que portem de competició, tot i que és cert que en els darrers partits ha baixat una mica el seu rendiment i ha deixat dubtes en l’entorn barcelonista. En els cic duels de fase regular que s’han jugat les últimes temporades a Madrid el conjunt local sempre ha estat el vencedor. Tot i aquest fet, cap dels dos equips vol acceptar l’etiqueta de favorit per un clàssic d’aquestes característiques.

El tècnic del Real Madrid, Pablo Laso té tots els jugadors disponibles per la cita a excepció de la baixa de llarga durada de Rudy Fernández, mentre que Xavi Pascual, el seu homòleg a la banqueta blaugrana té el dubte de Tomas Satoransky, Carlos Arroyo i Àlex Abrines. Tots tres podrien fer un esforç per jugar aquest compromís. Una cita que s’ha marcat en vermell, Juan Carlos Navarro, El de Sant Feliu porta partits molt fluixos contra el Madrid últimament i vol treure la seva millor versió de nou. Un cop més el joc interior i la intensitat física marcarà el duel, que enfronta al millor atac de la lliga (Real Madrid) amb la millor defensa de la Liga ENDESA (FC Barcelona Lassa).