Durant els dies 9, 10 i 11 de maig, les entrades costen 2,90 euros

Arriba la desena edició de la Fiesta del Cine’. Aquesta festivitat arriba de nou a tot el territori català, a partir d’avui (9 de maig) i fins al dimecres, (11 de maig).

Un esdeveniment audiovisual per donar suport al món del setè art i que és organitzat per la Confederació de productors audiovisuals espanyols (FAPAE), la Federació de Distribuïdors de Cinema (FEDICINE), la Federació de Cinemes d’Espanya (FECE) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Durant aquests dies els espectadors podran decidir d’anar al cinema per un preu molt més barat del que es paga habitualment per veure els seus filmes preferits com són l’esperada Trumbo‘, la infantil ‘El libro de la selva’, l’exòtica ‘Kiki, el amor se hacer‘, o bé l’última d’Almodóvar, ‘Julieta’.

Les pel·lícules en cartellera es trobaran al preu de 2,90 euros per persona i només estan exclosos als menors de 14 anys i els majors de 60. Les entrades poden comprar-se per tres canals de venda diferents: taquilles, caixers de venda d’entrades situats en els halls dels cinemes i plataformes habituals de venda per Internet.