El Festival de la Infància ofereix noves activitats i experiències per a tota la família

Logo Festival de la Infancia | Diari Català
Foto: Festival de la Infancia

Del 27 de desembre al 4 de gener se celebrarà el Festival de la Infància, que torna a la seva cita anual al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona amb una infinitat d’activitats lúdiques, esportives, creatives, culturals i musicals per compartir en família durant les vacances nadalenques. En aquesta edició, el públic trobarà tres esdeveniments en un, ja que el Festival de la Infància incorpora a la seva habitual oferta un parc temàtic protagonitzat pels personatges de la sèrie de dibuixos animats Peppa Pig amb música i tallers, i el certamen d’oci i experiències multimèdia, XD Young Fest. Així, el Festival de la Infància cobrirà diferents franges d’edats, presentat propostes d’oci per a nadons, nens, adolescents, familiars i acompanyants.

 

Amb l’objectiu d’oferir el millor entreteniment a nens i joves de diferents edats, el Festival de la Infància suma enguany a la seva agenda tradicional dos atractius esdeveniments: “Un dia amb Peppa, el Festival” adreçat a nens i nenes d’1 a 6 anys i el XD Young Fest per a nois i noies a partir de 10 anys.

En la seva gira per Espanya, el Festival de Peppa Pig recalarà per primera vegada a Fira de Barcelona del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Estarà ubicat al Palau 2 i oferirà dues sessions diàries de 4 hores perquè els més petits de la casa interactuïn amb gairebé 15 personatges de la popular sèrie. Aquests els guiaran per una dotzena d’espais que recrearan els habituals escenaris que apareixen en els dibuixos animats. Allà es desenvoluparan diferents tallers, música i espectacles que permetran al públic infantil compartir exclusives experiències amb la família Pig al complet i altres protagonistes com la mestra de l’escola bressol Madame Gazelle o el Senyor Potato, un dels personatges favorits de Peppa. L’accés a aquest esdeveniment requerirà una entrada a part que costarà 19 euros i que donarà dret a entrar també al Festival de la Infància i l’XD Young Fest. L’entrada conjunta per al Festival de la Infància i l’XD Young Festival costa 12 euros. Hi ha preus especials per a col·lectius com famílies nombroses, monoparentals, majors de 65 anys i discapacitats, així com per a grups de 10 persones que adquireixin el seu pas on-line o a la taquilla. Aquest any l’horari s’amplia una hora i romandrà obert de 10.00 a 20.00h.

Logo Festival de la Infancia | Diari Català
Foto: Festival de la Infancia