Un equip d’investigadors Finlandesos han desenvolupat una nova generació de pantalles per a ulleres intel·ligents, d’alta definició.

Noves pantalles per a ulleres intel·ligents | Diari CatalàUn equip d’investigadors Finlandesos del Centre d’Investigació Tècnica VTT, han desenvolupat una nova generació de pantalles per a ulleres intel·ligents, molt fina que pot integrar-se en una lent per oferir imatges d’alta definició en ulleres intel·ligents.

Aquestes noves pantalles per a ulleres intel·ligents, es basen en una nova tècnica coneguda com a guia de llum òptica, que fa possible la fabricació de pantalles de vidre o plàstic transparents, amb un gruix de només 1 mil·límetre. A més, es poden produir en qualsevol tipus de forma i es poden integrar sense problema a les lents.

Noves pantalles per a ulleres intel·ligents | Diari CatalàEn les proves que ha dut a terme l’equip, la pantalla ha demostrat que ofereix imatges de gran qualitat, amb una excel·lent transparència, i permeten que l’usuari pugui veure el seu entorn quan no la utilitzi. Aquestes noves pantalles per a ulleres intel·ligents tindran tot tipus d’aplicacions.

Els investigadors estan molt satisfets amb el nou component, ja que consideren que, combinat amb processadors més ràpids i amb les noves funcions d’Internet de les coses, suposarà un gran impuls per al disseny, producció i popularització de nous models d’ulleres intel·ligents.

Noves pantalles per a ulleres intel·ligents | Diari CatalàEl Centre de Recerca Tècnica VVT ha anunciat que ja estan preparats per a la fabricació en massa d’aquesta nova generació de pantalles per a ulleres intel·ligents i que els primers displays començaran a lliurar-se als clients en 2016.

Font: VVT Research