Arriba Snow, el nou equip Gaming de l’espanyola PC Pro

  0
  Arriba Snow, el nou equip Gaming de l'espanyola PC Pro

  Arriba Snow, el nou equip Gaming de l'espanyola PC Pro

  PC Pro ha presentat els nous equips Gaming d’alta gamma, PC Pro Snow, amb estètica en color blanc i per descomptat pensat pels Gamers més exigents.

  Els PC Pro Snow disposen de diferents configuracions bàsiques perquè cada usuari pugui escollir el que més li convé en termes de pressupost i rendiment, però tots els models compten amb la mateixa estètica i per descomptat amb un gran equilibri entre rendiment i fiabilitat. En est caso PC Pro ha integrat en el model Snow Pro els últims processadors Intel Skylake juntament amb el chipset Intel Z170 de recent llançament i, com és lògic, memòria RAM DDR4 d’última generació.

  Arriba Snow, el nou equip Gaming de l'espanyola PC Pro

  Per aconseguir aquesta estètica en color blanc PC Pro ha emprat una caixa Thermaltake S31 SNOW personalitzada i amb il·luminació en color blau clar que destaca d’una manera excel·lent en el color blanc i platejat de la caixa. D’altra banda han disposat com a opció un PC Pro Snow 4K Club d’edició especial que utilitza un logo i uns cables per a la font d’alimentació de color verd perquè contrastin també amb l’estètica de color blanc.

  Dèiem al principi que PC Pro ofereix aquest equip Snow en tres opcions diferents, que a continuació us descrivim.

  • Prime (879 euros): Integra un processador Intel Core i3-4160 sota una placa Gigabyte H81M i 8 GB de memòria Kingston HyperX DDR3. El processador es refrigera amb un disipador NOX Hummer H200 i es potencia amb una font NOX Hummer de 650W. Incorpora de sèrie un SSD Kingston HyperX 3K de 120 GB i un disc mecànic Seagate d’1 Tb per a emmagatzematge massiu. La targeta gràfica és una Gigabyte GTX 960 G1 de 2 GB. Una configuració una miqueta bàsica però que permetrà jugar de gom a gom en resolucions Full HD sense problemes.
  • Master (1.279 euros): En aquesta versió el sistema equipa un processador Intel Core I54690K amb una placa Gigabyte Z97XGaming 5, un sistema que ja està pensat perquè usuaris avançats puguin realitzar Overclock si volen. El processador es refrigera amb un disipador Nox Hummer H300 i compte, igual que el model anterior, amb 8 GB de RAM DDR3, SSD de 120 GB i disc mecànic d’1 Tb. En aquest cas la gràfica és més potent, una Gigabyte GTX 970 G1 de 4 GB.
  • Pro (2.199 euros): El PC Pro Snow Pro ja són paraules majors. El fabricant ha incorporat un processador Intel Core i56600K de sisena generació acompanyat d’una placa Gigabyte Z170X Gaming 7 i 16 GB de memòria RAM Kingston HyperX Predator DDR4. El processador està refrigerat per un sistema de refrigeració líquida AIO Corsair H110i GTX, i igual que els models anteriors compta amb un SSD de 120 GB i un disc mecànic d’1 Tb de sèrie. La gràfica instal·lada és una Gigabyte GTX 980 Ti Gaming G1 de 6 GB de memòria.