El Tesla Model 3 arribarà al 2017 a un preu de 35.000 dòlars

Després d’un teaser poc revelador en imatges, Tesla ens mostra el seu nou model, el que ha d’acabar de posicionar-los com la marca referent de vehicles elèctrics. Només el primer dia, i sabent que no arribarà fins al 2017, ja s’han demanat més de 115.000 unitats del Tesla Model 3, la qual cosa demostra que per un preu raonable la gent està disposada a abandonar el petroli.

I és que el nou model de la marca elèctrica, que arribarà al 2017, ha fixat el seu preu base en 35.000 dòlars (poc més de 30.000 euros), molt per sota de la resta de la gamma Tesla. Això sí, això serà a Estats Units ja que encara es desconeix amb quins preus arribaria (si és que arriba) a Europa. També es desconeix el preu de les opcions i fins a on pot arribar el màxim de gamma ja que, recordem, els 35.000 dòlars és el preu base.

Arriba el Tesla Model 3 | Diari Català
Tesla Model 3

Sens dubte la marca ha apostat fort pel Tesla Model 3 i són coneixedors que amb ell tenen molta feina feta, i més sabent que les polítiques d’emissions aniran estrenyent-se cada vegada més fins al punt que els motors de combustió (principalment dièsel) els hi queden poc dies ja que serà impossible afegir més elements que limitin la contaminació i les emissions.

En qualsevol cas, les 115.000 comandes a mil euros cadascuna suposen ja un benefici per a la marca que augmentarà substancialment quan els clients paguin el vehicle per complet. Així mateix, i donades aquestes xifres, Tesla espera vendre unes 500.000 unitats per any, la qual cosa suposaria un èxit rotund i un clar pas endavant del vehicle elèctric.

Respecte a l’autonomia, la xifra parteix de les 215 milles (uns 350 quilòmetres) per al model d’accés, per tant en els nivells superiors l’autonomia també hauria de millorar.

Sens dubte el Tesla Model 3 vol abastar molt més públic i arribar a moltes més capes de la societat, a més de ser un actiu per ampliar la xarxa de carregadors Tesla en tot els Estats Units, i qui sap si a Europa.