Arriben novetats a Star Wars Battlefront

  0

  Electronic Arts incorpora nous mapes i missions cooperatives a Star Wars Battlefront i deixa caure que la primera expansió de pagament arriba amb Jabba the Hutt

  Per fi arriben les primeres novetats a Star Wars Battlefront, el videojoc desenvolupat i distribuït per Electronic Arts que ha estat un autèntic èxit de vendes. Des d’ahir mateix, tots els usuaris poden accedir a Survivors of Endor i Rebel Depot, dues noves localitzacions (la primera és cooperativa i la segona en línia) que pots veure al vídeo sobre aquestes línies. Però la cosa no acaba aquí.

  S’ha confirmat que Jabba the Hutt, el característic personatge dels llargmetratges, s’incorpora a les novetats a Star Wars Battlefront amb uns contractes que els jugadors hauran de realitzar per tal d’obtenir premis com nou armament o noves vestimentes. La resta d’estrenes anunciades al clip que encapçala la notícia estan disponibles i sense cost des d’ahir 8 de març.

  Star wars
  Darth Vader a Star Wars Battlefront | Font: Electronic Arts

  El primer DLC de pagament, a finals de març

  La primera de les quatre expansions de pagament que incorporarà Star Wars Battlefront fins a principis de 2017 és a punt d’arribar. Sense data d’estrena oficial, el primer DLC anomenat Outer Rim incorporarà les localitzacions de Sullust i el palau de Jabba a Tattoine, a més de nou armament, dos nous herois (Greedo i Nien Nunb) i el nou mode de joc “Extracció”.