Arrimadas demana a PSC i PP un acord per governar a Badalona

0
Arrimadas carrega contra Forcadell
Arrimadas a la sortida del Parlament

La líder de Ciutadans a Catalunya, partit amb només un representant al consistori badaloní, confia en una moció de censura per prendre l’alcaldia a Guanyem

La líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat aquest dijous al PSC i el PP que arribin a un acord a l’Ajuntament de Badalona per impulsar una moció de censura i aconseguir que l’alcaldia deixi d’estar en mans de Guanyem. “PSC i PP han de deixar les seves diferències a una banda i arribar a un acord per governar Badalona. Per això necessitem un alcalde de consens acceptat pels dos i ens oferim a col·laborar en aquest sentit”, ha dit en declaracions als mitjans des d’Esparreguera (Barcelona).

Arrimadas defensa que el canvi d’alcalde és necessari des que aquest 12 d’Octubre diversos regidors de l’equip de govern van decidir anar a treballar per mostrar el seu rebuig a la Festa Nacional malgrat que un mandat judicial els ho prohibia. La líder de C’s ha explicat que la segona ciutat de Catalunya en nombre d’habitants “no es mereix protagonitzar un espectacle d’aquest tipus”, i ha demanat un equip de govern nou que se centri en temes econòmics i socials i demostri neutralitat institucional.

Arrimadas ha lamentat que el PSC, després de la municipals del 2015, cometés “un grandíssim error en regalar l’Ajuntament de Badalona a la CUP” -partit que forma part de la coalició Guanyem-, i ha conclòs que ha arribat l’hora d’esmenar-lo. Amb els vots del PSC i el PP n’hi hauria prou per canviar d’alcalde, però Arrimadas ha assegurat que el seu únic regidor en aquest consistori també està disposat a col·laborar en aquesta moció de censura.