Arrimadas demana al PSOE que s’aclareixi internament

0
Inés Arrimadas
La líder de C's al Parlament, Inés Arrimadas|Europapress

La líder de C’s al Parlament, Inés Arrimades, aclareix que mai han dit que no vulguin parlar, però que “nosaltres dos –PP i C’s— no sumem”

La líder de C’s al Parlament, Inés Arrimadas, ha demanat al PSOE que s'”aclareixi internament”, perquè considera que la responsabilitat més gran a l’hora de poder formar govern és dels socialistes.

“Nosaltres mai hem dit que no volem parlar. Sabem que si no hi som, serà molt difícil que PSOE i PP es posin d’acord”, ha sostingut aquest dimarts en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press poques hores abans que el líder de C’s, Albert Rivera, es reuneixi amb el president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy.

Segons Arrimadas, escoltaran les propostes de Rajoy i li exposaran les seves prioritats per a Espanya “sense demanar cadires ni res, però és evident que ha d’explicar-se molt bé que nosaltres dos –PP i C’s— no sumem”.

“El PSOE ha de decidir què vol ser de gran”, ha afegit la dirigent de C’s, que ha insistit a crear una taula a tres –PP, PSOE i C’s— per negociar les reformes que necessita Espanya.

Per a Arrimadas, aquesta taula hauria de servir per parlar d’educació, sanitat i altres prioritats per als ciutadans, i ha reiterat que perquè hi hagi un Govern central del PP es necessiten canvis de persones i reformes polítiques.