Arrimadas ironitza sobre Ada Colau

0
Inés Arrimadas
EP: Inés Arrimadas
Inés Arrimadas
EP: Inés Arrimadas

També vol “treure l’estàtua de Colom” de Barcelona ?

La líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha preguntat irònicament a l’alcaldessa de Barcelona si vol eliminar el monument de la ciutat a Cristòfor Colom, després que Ada Colau critiqués el dia de la Hispanitat per considerar-lo la celebració d’un genocidi després de descobrir-se Amèrica: “No sé si voldrà treure l’estàtua de Colom si tant li desagrada la data”.

En roda de premsa aquest dimarts amb el futur portaveu del seu grup parlamentari, Carlos Carrizosa, Arrimadas ha defensat que la data és la que és, i que “no es pot insultar a tots aquells que han estat a celebrar-la”, a més d’incidir que tots els Estats de la UE celebren el seu dia.

També ha retret a l’alcaldessa que acudeixi a la protesta d’aquest dimarts a la tarda davant de l’Ajuntament per les imputacions a tres membres del Govern pel 9N: segons ella, Colau “utilitza l’Alcaldia, que ha de representar a tots els ciutadans, per fer política”.

[quote]”No sé si voldrà treure l’estàtua de Colom si tant li desagrada la data”.[/quote]

EL PP EN LA MARXA DE BARCELONA

Arrimadas també s’ha referit a l’assistència de Xavier García Albiol i altres dirigents del PP a la manifestació de la Hispanitat a la plaça Catalunya de Barcelona, a la qual aquest any no va acudir C’s.

La dirigent de C’s ha afirmat que Albiol havia dit que no anava a assistir, tot i que li sembla molt bé que acudís finalment, i ha destacat que la mobilització va demostrar que hi ha una força al carrer que demana un projecte per a tots els espanyols, i aquesta força “té representació política en C’s”.