Arrimadas: “Mai no ens hem casat amb el PSOE”

0
Arrimadas a la sortida del parlament - Diari Català
Inés Arrimadas a la sortida del Parlament | Foto: Europa Press

La líder de Ciutadans a Catalunya marca distàncies amb els socialistes de cara a les eleccions del 26J

La líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “mai” no s’han casat amb el PSOE malgrat el pacte que van assolir, i que l’important és arribar a acords de contingut. En unes declaracions aquest dimecres a Telecinco, ha constatat que l’acord que van segellar ha decaigut en acabar la legislatura, però ha defensat el seu contingut.

Per a Arrimadas, els resultats de les eleccions del 26 de juny els obligaran un altre cop a arribar a acords, i ha recalcat que van aconseguir que el PSOE es definís “clarament en contra” del referèndum català.

Així, espera que el PSC a l’Ajuntament de Barcelona, governat per Ada Colau (BComú), no torni a caure “en l’error de sumar-se a les tesis d’independentistes i nacionalistes” i es mantingui en la moderació.

Sobre el pacte Podem-IU, ha afirmat que defensen polítiques del partit comunista, en què, segons la seva opinió, no s’ubiquen la majoria de ciutadans, i considera que no hi ha cap país a Europa governat per un programa d’aquestes característiques.