Arrimadas vol lligar a Mas amb la trama del 3%

0
Inés Arrimadas, de Ciutadans, involucra a Mas en el 3%
Inés Arrimadas (C's), durant un acte | Foto: Europa Press

 

Inés Arrimadas, de Ciutadans, involucra a Mas en el 3%
Inés Arrimadas (C’s), durant un acte | Foto: Europa Press

 

La líder de Ciutadans lloa el discurs de Felip VI

EP / La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha destacat avui que el president de la Generalitat, Artur Mas, “no pot quedar-se al marge del que passa al seu partit com a màxim responsable de Convergència”.

En roda de premsa a la seu de C’s, Arrimadas ha criticat la compareixença de Mas aquest divendres al Parlament sobre els escorcolls i detencions relacionats amb el presumpte cobrament de comissions per part de CDC a canvi de l’adjudicació d’obres públiques.

Arrimadas ha remarcat que “Mas ni va esmentar el seu tresorer, com va fer Mariano Rajoy amb Bárcenas” i que el president català “ha tingut una ganga política en tenir Oriol Junqueras com a cap de l’oposició”.

Segons la seva opinió, “no hi ha democràcia sense oposició”, per la qual cosa ha promès que Ciutadans exercirà una oposició responsable “amb fermesa i amb esperit constructiu”.

D’altra banda, Arrimadas s’ha referit a la intervenció del rei Felip VI aquest divendres als Premis Princesa d’Astúries, en què ha demanat que “ningú construeixi murs amb els sentiments”, i ha considerat “molt positiu que el cap de l’Estat faci un discurs de concòrdia”.

En aquest sentit, la dirigent de C’s ha dit que “és fonamental per garantir la unió de tots els espanyols i per impulsar un nou projecte il·lusionant”.