Gordó i Turull demanen pas a la nova CDC

0
Jordi Turull Convergència
El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull | Foto: Europa Press.

Artur Mas planeja un nou partit amb una presidència “institucional” i “més representativa”

El president de CDC i expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha plantejat aquest dimarts que el nou partit que està projectant tingui una Presidència “més representativa i institucional”, i després una direcció executiva amb entre 10 i 12 membres.

En unes declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, no ha revelat si ell aspira a ocupar aquesta presidència, una decisió que comunicarà pròximament, i ha recordat que el partit té un congrés que celebrarà el 8, 9 i 10 de juliol.

Mas ha explicat que és “evident” que formarà part del nou partit, però afegeix que està per veure de quina manera s’incorporarà al projecte, i ho decidirà després de mantenir diverses converses en els pròxims dies.

L’expresident català ha explicat que els diputats al Parlament Germà Gordó i Jordi Turull li han expressat la seva voluntat d’estar al capdavant d’aquesta direcció d’entre 10 i 12 membres, tot i que no descarta que es postulin nous noms.

Mas ha al·legat que el moment de parlar de nous lideratges arribarà després del congrés “fundacional” del 8, 9 i 10 de juliol, i es concretaran en un nou conclave que el partit té previst fer a finals d’aquest mateix mes.