Arturo San Agustín: “La Barceloneta em va ensenyar que la vida és defensar-se”

0

El periodista i escriptor ens presenta la seva última publicació ‘En mi Barrio no había chivatos’

És periodista del diari ‘El periódico‘ i, a més, escriptor. Arturo San Agustí ho té tot, és una màquina i ara ens explica en una entrevista pel Diari Català les seves impressions de la seva ùltima descriptiva, e inquitant publicació, anomenada ‘En mi barrio no había chivatos.

Una narració en format de crònica il·lustrada en la qual retrata una Barceloneta “perduda”, el seu barri, com diu ell, “d’adopció” i on va aprendre que “la vida és defensar-se”.

En mi barrio no había chivatos/TWITTER | Diari Català
Foto: En mi barrio no había chivatos/TWITTER

Es pot veure la Barceloneta anterior als Jocs Olímpics, quan la capital catalana encara vivia sense la importància del mar i les barraques s’amuntegaven en el Somorrostro, en boca de diverses fonts testimonials.

“Aquest relat m’ha ensenyat sobretot a conèixer la dignitat de les persones i a controlar l’horitzó de les classes socials”, diu Agustí somrient i pensant en la seva època de joventut al seu barri.

“El protagonista no sóc jo, sinó el barri”, ens relata el periodista que ha treballat en diversos mitjans de comunicació i que és autor d’una dotzena de llibres.