Una monja ha mort després de ser tirotejada a Port-au-Prince, la capital d’Haití, en el que les autoritats consideren un acte de delinqüència comuna d’atracament

La víctima és Isabel Solà Matas, tirotejada al voltant del migdia de divendres al barri de Sans-Fil. Solà treballava en la Parròquia del Sagrat Cor de la ciutat, a la qual tornava quan diversos homes armats li han demanat la bossa, informa la cadena de televisió haitiana RTVC.

“Confirmem la mort de la ciutadana espanyola. Ens possarem en contacte amb els seus éssers estimats. La Direcció Central de la policia ha obert una investigació i estem seguint totes les pistes, ha informat un portaveu policial, Garry Deesrosiers, citat per RTVC.

La religiosa no estava sola al cotxe Toyota Land Cruiser quan ha estat atacada. Hi ha una segona persona ferida per dos projectils de bala i està ingressada en un hospital amb pronòstic greu.

Els delinqüents van ferir a més a dues persones més, transeünts de la zona, segons testimonis presencials, que assenyalen que anteriorment havien robat en un comerç pròxim.