Assassina a ganivetades la seva parella davant del seu fill menor

0
cocaïna, jutjat, Audiència Provincial
Façana de l'Audiència Provincial de Barcelona. Foto: Europa Press

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 18 anys de presó un veí de la capital catalana per assassinar ganivetades la seva parella davant del seu fill menor d’edat

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 18 anys de presó un veí de la capital catalana per assassinar ganivetades la seva parella davant del seu fill menor d’edat, a l’habitació del pis on vivien del carrer Aragó, al barri de Sagrada Família, la nit del 21 al 22 de novembre del 2014.

A la sentència, després d’un veredicte de culpabilitat del jurat, l’Audiència dóna per provat que Roberto José L., de 31 anys llavors, la va apunyalar diverses vegades fins a matar-la quan ella estava al llit, beguda i canviant-se de roba, fet que va contribuir que no pogués defensar-se.

L’acusat va actuar en un estat d'”ofuscació passional o emotiva” i, després de matar-la, va trucar al seu cunyat per demanar-li que anés a buscar el fill de la parella perquè, segons li va dir literalment, havia comès una ximpleria.

La sentència li prohibeix també acostar-se a menys de 1.000 metres al seu fill durant deu anys a més del temps de condemna, ni tampoc no podrà estar prop dels pares de la víctima ni dels quatre germans d’ella, també durant deu anys.

A més, l’acusat haurà d’indemnitzar el seu fill amb 250.000 euros, els pares de la seva parella amb 45.000 euros a cadascun, i 30.000 euros a cadascun dels quatre germans de la víctima, segons recull la decisió del tribunal.