Assassinat a trets un líder regional veneçolà

0

Assassinat a trets un líder regional del partit opositor veneçolà Acció Democràtica

El secretari general d’Acció Democràtica (AD), Henry Ramos Allup, ha denunciat l’assassinat a trets de Luis Manuel Díaz, un líder regional del partit opositor, durant un acte celebrat aquest dimecres a la ciutat d’Altagracia de Orituco (estat de Guárico) en què també estava present Lilian Tintori, dona del líder opositor Leopoldo López.

Assassinat a les 19.30 hores (hora local) Luis Manuel Díaz, secretari general d’AD a Altagracia de Orituco per un tret d’arma de foc fet per bandes armades del PSUV (Partit Socialista Unit de Veneçuela) des d’un vehicle”, ha denunciat Ramos Allup a través del seu perfil oficial en la xarxa social de Twitter.

El líder de la formació política, integrada a la Taula de la Unitat Democràtica (MUD) amb vista a les eleccions parlamentàries del 6 de desembre, ha acusat directament el partit oficialista de l’atac, que hauria estat portat a terme amb armes de foc des d’un vehicle.

El succés no ha estat confirmat per les autoritats veneçolanes i Ramos Allup no ha aportat cap prova sobre aquesta qüestió. El secretari general d’AD ha afegit que Tintori es trobava en l’acte celebrat a l’estat de Guárico.

Augmentant la violència i els atemptats amb armes de foc per bandes armades i colles PSUV contra militants i candidats en actes de l’oposició“, ha afegit Ramos Allup en un altre tuit.

Tintori no ha escrit encara sobre aquest succés en el seu perfil de Twitter, en què havia informat unes hores abans d’una “agressió” amb pedres. “Fem una crida a les autoritats a vetllar per la nostra integritat”, va escriure la dona del dirigent de Voluntat Popular (VP) Leopoldo López, que es troba pres a la presó de Ramo Verde.