Villar, president interí de la UEFA
Assassinada a Mèxic la neboda de Villar | Diari Català

El ministre d’Assumptes d’Exteriors i de Cooperació en funcions, José Manuel García-Margallo, ha confirmar l’assassinat de la neboda d’Àngel María Villar, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol i, fins fa uns dies, president en funcions de la UEFA.

El cadàver de la noia ha aparegut a Mèxic, a Toluca, després de ser segrestada el passat 13 de setembre. Margallo ha conegut la notícia aquest dimarts durant la seva estada a Nova York, on participa en la Setmana Ministerial amb motiu del nou període de sessions de l’Assemblea General de les Nacions Unides, tot i que ha revelat que coneixia des de fa dies la notícia del segrest d’aquesta ciutadana espanyola.

Segons ha detallat el titular d’Exteriors en funcions, la dona va ser segrestada el 13 de setembre a Mèxic, i els seus captors es van posar en contacte amb la família per demanar un rescat. El marit i un altre familiar de la víctima fins i tot van viatjar al país per pagar la quantitat exigida, ha explicat Margallo.

“El fet més trist és que crèiem que se n’anava a solucionar fàcilment i no ha estat així”, ha confessat el ministre, que confiava que la dona aparegués “lliure i sana”, tot i que finalment el cadàver ha estat trobat aquest dimarts a la ciutat de Toluca, al centre del país.