Assassin’s Creed Syndicate mostra la seva història

    0

     Londres, tenyida d’acció amb el nou tràiler d’Assassin’s Creed Syndicate

    Evie i Jacob Frye, els dos germans protagonistes del nou Assassin’s Creed Syndicate, es deixen veure amb el nou tràiler del joc. Aquesta vegada la protagonista és la història, a través de la qual s’entreveuen els primers embolics on es ficaran els dos assassins. La Londres victoriana on té lloc el nou Assassin’s Creed està sotmesa al control de l’organització de Crawford Starrick, formada per un total de set personalitats que es converteixen en els principals objectius dels germans Frye.

    Per tal de dur a terme el boicot a la gent d’Starrick, el joc d’Ubisoft t’insta a reunir forces al carrer convertint els opressors en oprimits. Paradoxalment, l’objectiu del joc és construir una nova organització que s’apoderi de la ciutat britànica. Per primera vegada a la franquicia, Assassin’s Creed Syndicate presenta dos personatges co-estrella on un d’ells és una dona. L’equip desenvolupador ha estat objectiu de crítiques per la manca de la presència femenina a la franquícia Assassin’s Creed, on fins ara només era de pes en una entrega menor: Assassin’s Creed Liberation.

    Seguint en la mateixa línia trencadora, Assassin’s Creed Syndicate introduirà el primer personatge transsexual de la saga. Ned Wynert, un personatge masculí transgènere amb un pes secundari a la trama del joc. A través d’ell es donarà veu a històries de l’era victoriana com la de Thomas Ernest Boulton i Frederick William Park, dues persones que van viure juntes com a dones abans de ser jutjades. Aquesta és una pràctica vista en altres jocs com Dragon Age Inquisistion que, segons el director creatiu de Syndicate, busca oferir més diversitat a la saga.