Aston Martin afina el model per presentar-lo al Saló de Ginebra

Sens dubte el Saló de Ginebra és el gran aparador mundial de l’automobilisme, és el saló més important i es fa notar amb la gran quantitat de novetats que les marques estan disposades a presentar en aquest prestigiós escenari. Tot i que es celebra a principis de març, alguns fabricants ja van deixant anar quins nous models podrem veure als seus stands i, un d’ells, és Aston Martin on, els rumors llençats per ‘Autocar’, apunten que la ciutat suïssa serà testimoni del naixement oficial del prometedor Aston Martin DB11.

Tal com hem dit, el mitjà britànic apunta que Aston Martin estaria totalment preparat per presentar el seu nou model i que l’escenari triat és el Saló de Ginebra. Aquesta idea resulta idònia ja que ajuntar dos conceptes tant potents en el món de l’automoció com Aston Martin i Ginebra resulta indispensable i únic.

I aquest rumor parteix d’un petit avançament que va mostrar la marca britànica on s’ensenyava i es podia escoltar la melodia del motor que equiparia aquest Aston Martin DB11, un espectacular V12 de 5.2 litres Twin Turbo, una mecànica com les d’abans amb l’essència de sempre i la tecnologia del demà

Certament, aquest Aston Martin DB11 ja l’haureu vist en l’última entrega de la saga de James Bond, ‘Spectre’, però en aquell moment no era més que un prototip que apareixia a una pel·lícula. Ara, amb el rumor sobre la taula, ja podem dir que la versió de producció serà una realitat i tot apunta que la veurem durant el proper Saló de Ginebra. Esperem que així sigui.