El GT8 es presentarà com la versió més radical del V8 Vantage

Sembla que Aston Martin ens té guardada una nova sorpresa que promet ser d’allò més interessant. La seva base serà l’Aston Martin V8 Vantage, el model més exitós de la marca comercialment parlant que porta entre nosaltres des de fa més de 10 anys, però amb un enfocament nou. La marca vol donar un gir radical al model i per això llançarà una versió extrema anomenada GT8.

Fixant-nos en la imatge, davant se’ns presenta l’Aston Martin V8 Vantage més radical de la història, així com, segurament, el més lleuger. Partint del model convencional i del GT12, basat en el bloc V12, el GT8 arriba com la variant més esportiva amb el mateix motor V8 que el Vantage. Es comenta que els clients més potencials ja haurien rebut una invitació exclusiva per veure en primera persona aquesta nova meravella, d’aquesta manera es convertirien en els primers en veure el model.

S’espera que arribi carregat amb un kit aerodinàmic específic que l’apropi més a un ús de circuit (igual que el GT12) i amb gran part dels elements fabricats en fibra de carboni, titani i alumini. Amb això, aconseguirà ser una autèntica màquina perfecta capaç de competir amb el totpoderós Porsche 911 GT3 RS.

De moment no se sap quantes unitats sortiran a la venda, tot i que suposem que supereran les 100 del GT12. En qualsevol cas, aquesta setmana sortirem de dubtes.