Aston Martin V8 Vantage S Blades Edition, inspirat en l’aviació acrobàtica

Si voleu sentir-vos com un autèntic aviador acrobàtic, aquesta és la vostra oportunitat. Però no us imagineu qualsevol situació d’unes piruetes amb un avió, sinó millor penseu en un cotxe amb un acabat únic que us farà sentir especials. Això mateix van pensar a Aston Martin quan, un dia qualsevol, es van inspirar en la divisió acrobàtica britànica ‘The Blades’ i van ordenar al seu centre de disseny i personalització ‘Q by Aston Martin’ una edició singular del V8 Vantage S limitada a únicament cinc unitats, el seu nom és Aston Martin V8 Vantage S Blades Edition.

Aquest Aston Martin V8 Vantage S Blades Edition aporta un disseny únic amb una graella frontal de fibra de carboni amb origen al V12 Vantage S, diferents elements acabats en color negre com el panell del sostre o les llandes, la bandera del Regne Unit o, en cada una de les cinc unitats, l’identificador d’una de les aeronaus de l’esquadró.

L’interior d’aquest Aston Martin V8 Vantage S Blades Edition també aporta aspectes singulars i únics com el cuir negre dels seients combinat amb el detall de les costures de color taronja o els diferents logotips en referència a la divisió ‘The Blades’ situats, per exemple, al recolzacaps.

La mecànica segueix sent la mateixa amb l’espectacular motor V8 de 4.7 litres amb 430 CV i 489 Nm capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 4,9 segons i arribar fins als 305 km/h.

El preu per aquesta edició especial és de 119.950 lliures (157.000 euros aproximadament) i, el que és més interessant, les cinc unitats seran entregades a finals de març en una jornada única on hi serà present l’esquadró ‘The Blades’ i on es podrà gaudir d’una experiència de vol acrobàtic i un curs de pilotatge d’helicòpter; sens dubte, una jornada rodona per només cinc afortunats.