Només hi haurà 150 unitats de l’espectacular Aston Martin Vantage GT8

Ho vam avançar fa uns dies en forma de teaser, i ara ja el tenim aquí. El Vantage V8 més radical, potent i lleuger de la història ja és una realitat. Aquí teniu el bestial Aston Martin Vantage GT8, la versió de carrer inspirat en circuit del model britànic.

Què amaga sota el capó? un sensacional V8 de 4.7 litres capaç de generar 446 CV de potència que s’associen a una caixa de canvis manual de sis relacions o bé a una automàtica Sportshift II de set marxes.

Aston Martin Vantage GT8, el rebel britànic
Un disseny radical

Però segurament en aquest Aston Martin Vantage GT8 el més important no sigui el seu cor, sinó tot el que l’envolta. Per a això la marca ha utilitzat multitud de fibra de carboni en els splitter, para-xocs, passos de rodes, taloneres, difusor, etc. Però també a l’interior com en els panells de les portes. Amb tot això, i molt més, el model ha aprimat 100 quilos respecte a un Vantage V8. Però si el client no en té suficient amb això, pot demanar l’Aero Pack que li dóna un aspecte encara més salvatge al model gràcies a un major aleró o aletes addicionals.

Respecte a les llandes, aquestes són d’aliatge, tot i que opcionalment es poden triar unes de magnesi i monorosca que redueixen encara més el pes del vehicle. Ambdues anirien muntades amb uns pneumàtics Michelin Pilot Sport Cup 2.

Aston Martin Vantage GT8, el rebel britànic
Diferents elements en fibra de carboni

La carrosseria s’ofereix en tres combinacions de color diferents; gris i blau, blanc i verda o llima i verda Stirling. A més, equipa aire condicionat i un sistema multimèdia. Tot això arribarà durant el quart trimestre de 2016 per un preu de 165.000 lliures (uns 210.000 euros al canvi actual). Això sí, l’edició està limitada a només 150 unitats.