Els productes d’ASUS aconsegueixen 13 prestigiosos Good Design Awards 2015

ASUS ho està fent bé, un senyal d’això és que els seus productes han rebut la impressionant xifra de 13 Good Design Awards, un prestigiós honor que reconeix la seva excel·lència en els àmbits del disseny i l’enginyeria.

Aquests guardons destaca el compromís que ASUS manté amb el disseny de qualitat i la innovació en els seus productes. Els productes guardonats són una prova fefaent de l’esperit de la marca ASUS In Search of Incredible, que busca la perfecció en tots els seus esforços amb l’objectiu final de crear una vida digital agradable i pràctica per als usuaris. En centrar en els desitjos de la gent comprenent les seves necessitats, ASUS s’esforça per crear tecnologia totalment personal.

Els guardons Good Design Award els organitza el Japan Institute of Design Promotion (JDP), i celebren aquest any la seva 58a edició, en què ha rebut més de 3600 inscripcions procedents de tot arreu del món. És un dels quatre premis de disseny més importants reconeguts per la International Design Alliance.

Guanyadors del Good Design Award 2015

ZenWatch 2

Asus ZenWatch 2

El ZenWatch 2 és un assistent intel·ligent per a smartphones Android i iOS que permet als seus usuaris consultar la informació important d’una forma pràctica, amb un sol cop d’ull, a més de controlar totes les seves activitats. Està dissenyat per a ser un dispositiu propi que els seus usuaris poden personalitzar per expressar el seu sentit únic de l’estil. Està disponible en dues mides (1,45 i 1,63 polzades) i en tres colors d’acer inoxidable, amb 18 materials de corretja i combinacions de color diferents, més de 50 esferes oficials d’ASUS intercanviables i la nova aplicació per a smartphones FaceDesigner que permet crear esferes amb un estil i funcions personalitzats, perquè tothom pugui trobar el ZenWatch 2, que s’adapta al seu estil. El seu nou disseny atemporal inclou un botó de corona elegant al mateix temps que pràctic inspirat en la tradició rellotgera que resulta còmode i intuïtiu. El ZenWatch 2 introdueix també un sistema de càrrega senzilla i una bateria millorada capaç d’aconseguir fins a dos dies d’autonomia.

ZenFone 2 View Flip Cover Deluxe

ZenFone 2 View Flip Cover Deluxe

La innovadora View Flip Cover Deluxe per ZenFone 2 protegeix la seva espectacular pantalla de cops i esgarrapades sense dificultar l’accés a la informació. Aquesta atractiva coberta està fabricada amb una sola peça de pell artificial d’alta qualitat, i permet als usuaris veure tota la informació important i les notificacions sense haver de obrir-la. Poden mostrar-se fins a set aplicacions, el que converteix la View Flip Cover Deluxe en un accessori obligatori per al ZenFone 2.

ZenPad Audio Cover

ZenPad Audio Cover

La ZenPad Audio Cover està dissenyada per a la ZenPad 8.0, que és la primera tauleta del món amb so DTS-HD Premium Sound™ integrat. La ZenPad Audio Cover ofereix so envoltant de 5.1 canals a través dels seus potents 6 altaveus integrats (quatre altaveus satèl·lit, un altaveu de canal central i un subwoofer) per oferir un volum sis vegades superior i fins a sis hores de so continu. La ZenPad Audio Cover presenta una textura de pell fina que encaixa a la perfecció amb la ZenPad 8.0, i està disponible en blanc i en negre. El seu disseny plegable permet col·locar la ZenPad 8.0 en una posició ideal per veure vídeos.

ZenFone Zoom

ASUS ZenFone Zoom

El ZenFone Zoom és el smartphone amb zoom òptic de 3X més fi del món, amb vores que arriben a un gruix de tan sols 5 mm. La seva càmera PixelMaster de 13 MP presenta un disseny en forma de periscopi amb un calibratge de precisió i una innovadora lent de 10 elements, juntament amb enfocament automàtic làser, un sensor d’imatge Panasonic SmartFSI® i una manera de configuració manual professional. El disseny del ZenFone Zoom segueix el camí marcat per les càmeres DSLR professionals, amb botons específics per disparar, gravar i realitzar operacions de telefoto perquè els usuaris gaudeixin d’una experiència de DSLR de butxaca. La seva increïble rendiment s’aconsegueix mitjançant el processador Intel ® Atom™ quad-core d’alt rendiment amb 4 GB de RAM. La connexió LTE Category 4+ ofereix connectivitat d’alta velocitat, mentre que la pantalla IPS Full HD de 5,5 “ofereix imatges d’una qualitat espectacular.

Projector P3B

ASUS P3B

El projector de curt abast ASUS P3B amb bateria és un projector compacte i lleuger equipat amb una font de llum LED amb una durada de 30 000 hores que aconsegueix nítida resolució WXGA (1280 × 800) amb una brillantor màxim de 800 lúmens. El seu lent d’abast ultracurt permet a l’P3B projectar imatges que van des dels 0,45 m fins als 3,4 ma curta distància. La bateria de 1200 mAH recarregable ofereix una autonomia de projecció sense cable fins a 3 hores, a més de poder usar-se com a bateria externa de 12 000 mAh per carregar dispositius mòbils. El P3B és compatible amb ASUS Wi-Fi Projection, una aplicació fàcil d’usar que permet als usuaris projectar i transmetre sense fils el contingut emmagatzemat en els seus dispositius mòbils a través d’una xarxa Wi-Fi, el que permet desenvolupar presentacions sense cables i sense necessitat de PC. Compta amb àmplies opcions de connectivitat, entre les que es troben D-sub, entrades de vídeo HDMI / MHL (Mobile High-Definition Link), lector de targetes MicroSD, port USB i memòria integrada per a gaudir de la màxima flexibilitat pel que fa a les fonts de projecció. Dissenyat per a ús tant d’interior com d’exterior, el P3B té una mida similar al d’una carcassa de CD, i cal a la perfecció en un maletí o una bossa.

VivoMini UN62

ASUS VivoMini UN62

El VivoMini UN62 és un mini PC ultra compacte amb unes dimensions de tan sols 131 × 131 × 42 mm equipat amb processadors Intel ® Core™ i5 i i3 de 4a generació per realitzar totes les tasques informàtiques habituals en entorns domèstics o d’oficina. El VivoMini compta amb àmplia connectivitat d’E/S, amb una sortida de resolució 4K / UHD (definició ultra alta) capaç de reproduir imatges d’una qualitat excel·lent, a més de poder usar-se amb diverses pantalles alhora perquè la productivitat de l’usuari augmenti . El VivoMini consumeix poca energia i funciona de forma silenciosa, amb nivells de soroll de tan sols 26,3 dB a càrrega màxima (inferiors als habituals en una biblioteca) i consumeix només 6,95 W, el mateix que una bombeta LED.

Chromebit

ASUS Chromebit

El ASUS Chromebox és l’ordinador amb Chrome US més petit del món. Cap en una butxaca i es connecta per HDMI a un televisor o monitor per convertir-lo en un ordinador Chrome US complet. Chrome US ofereix als usuaris una experiència informàtica segura i simplificada que sincronitza tots els serveis de Chrome a l’instant, a més de permetre utilitzar les aplicacions sense connexió. El Chromebit té una gran acceptació entre usuaris de consum i aplicacions empresarials digitals.

TUF Sabertooth X99

TUF Sabertooth X99

La TUF Sabertooth X99 és la primera placa base per a sistemes de sobretaula del món compatible amb tots els dispositius d’emmagatzematge NVM Express™. A l’estar equipada amb USB 3.1, la TUF Sabertooth X99 amplia al màxim les opcions de transferència a velocitat ultra alta, de manera que els usuaris tindran total flexibilitat. La TUF Sabertooth X99, s’introdueix la nova tecnologia exclusiva TUF Detectiu, que mostra informació del sistema en temps real a smartphones i tauletes a l’abast de la mà de l’usuari. La TUF Sabertooth X99 està equipada amb les últimes tecnologies de refrigeració, com són les tecnologies exclusives TUF Thermal Armor, TUF Thermal Radar 2 i TUF ice. La durabilitat excepcional i la fiabilitat provada estan garantides amb TUF Fortifier i els TUF Components, inclosos condensadors 10K, bobines TUF i MOSFET preparats per àmbits militars.

Sèrie EeeBook

ASUS EeeBook

La Sèrie ASUS EeeBook de portàtils compactes i elegants dissenyats per usar-los cada dia ofereix als usuaris la màxima facilitat de transport i un estil increïble a un preu espectacular. Equipats amb la tecnologia més moderna i amb mides de pantalla que van des de les 11,6 fins a les 15,6 polzades, la Sèrie EeeBook fa gala d’un disseny premium sofisticat i un aspecte que sol estar associat als portàtils més cars. S’ha tingut molt en compte l’ergonomia, amb vores arrodonides que encaixen perfectament en el palmell de la mà, un còmode teclat tipus illa i un touchpad d’alta sensibilitat compatible amb Smart Gestures multitàctils per oferir un control intuïtiu.

Zenbook Pro UX501

ZenBook Pro UX501

El ASUS Zenbook Pro UX501 és un nou model de rendiment ultra alt de la guardonada gamma de portàtils Zenbook. Pensat per a aquells usuaris que exigeixen el màxim rendiment i un estil d’acord, el Zenbook Pro UX501 està equipat amb components d’alt rendiment com el potent processador Intel ® Core™ i7 quad-core, la targeta gràfica preparada per a jocs NVIDIA® GeForce® GTX™ 960m i un SSD de 512 GB PCI Express® (PCIe®) x4 ultraràpid. Amb un disseny fi i elegant totalment en alumini que presenta el nostre ja clàssic acabat en metall polit, el Zenbook Pro UX501 és una eina potent i compacta que no s’escapa de la mirada de ningú, amb una superba pantalla IPS de 15,6 “que ofereix una resolució 4K / UHD (definició ultra alta) espectacular de 3840 × 2160 píxels i una densitat de 282 píxels per polzada. Malgrat la seva excel·lent rendiment, ofereix una impressionant autonomia de més de sis hores [1] gràcies a la seva bateria de polímer de liti de 96 Wh de capacitat.

Transformer Book T100HA

Transformer Book T100HA

L’impressionant i nou ASUS Transformer Book T100HA és la versió ultrafina i lleugera del supervendes 2 en 1 Transformer Book T100. Amb una tapa metàl·lica, un còmode teclat desmuntable i quatre noves i atractives opcions de color (blanc seda, gris plom, turquesa i vermell suau) el T100HA és el company mòbil perfecte per a aquells usuaris que necessiten potència informàtica versàtil i lleugera que puguin usar durant tot el dia. Amb una autonomia de fins a 12 hores, combina la potència d’un elegant portàtil de 10,1 “ultralleuger amb la comoditat que ofereix una tauleta superfina. Les nombroses millores i ampliacions del rendiment fan del Transformer Book T100HA un dels dispositius 2 en 1 més atractius del mercat. Entre les millores s’inclouen els potents processadors Intel® Atom™ x5 quad-core “Cherry Trail”, el nou sistema operatiu Windows 10 amb Cortana, l’assistent personal per veu, i compatibilitat amb la tecnologia d’interfície adaptativa Continuum de Windows 10.

Sistema domèstic intel·ligent

Sistema domèstic intel·ligent

El Sistema domèstic intel·ligent ASUS és un sistema de domòtica robust, senzill d’instal·lar i fàcil d’utilitzar. Combina un centre de control intel·ligent amb una gamma de dispositius auxiliars dissenyats per proporcionar als usuaris una forma ampliable, segura i amb un consum energètic eficient amb la qual controlar i vigilar la casa. El centre de control del Sistema domèstic intel·ligent presenta un bell arc blau safir que indica l’estat de les connexions amb els accessoris intel·ligents de la casa. Compatible amb tecnologies sense fils avançades molt fiables, entre les que s’inclouen Zigbee®, Wi-Fi i Bluetooth, el sistema es connecta a diferents dispositius, inclòs un tancament de porta intel·ligent, un sensor d’obertura i tancament, un endoll amb mesurador intel·ligent , un sensor d’humitat i temperatura, un sensor de moviment i una alarma que poden controlar-se des de qualsevol part a través d’una aplicació per a smartphones fàcil d’utilitzar.