Dispositiu Chromebit CS10 amb Chrome OS i una mida d’una xocolatina que transforma en un ordinador qualsevol TV o monitor compatible amb HDMI

ASUS anuncia el seu Chromebit CS10 | Diari CatalàASUS ha presentat Chromebit CS10, el dispositiu Chrome més petit capaç de transformar qualsevol TV o monitor compatible amb HDMI en un ordinador de sobretaula Chrome US.

Es tracta d’un disseny premiat que inclou un cable extensor o un connector HDMI Flex Connect1. Per tal d’oferir un entorn ràpid, intel·ligent i segur, Chromebit CS10 compta amb actualitzacions automàtiques i antivirus instal·lat de fàbrica. Chromebit CS10 permet navegar, veure continguts multimèdia i accedir a milers de funcions i aplicacions de la Chrome Web Store. També representa una solució ideal per a senyalització digital i punt de venda.

Disseny premiat

Fruit de la innovació de Google i ASUS, Chromebit CS10 ha estat reconegut amb els premis 2015 Good Design Award i 2016 CES Innovation Award. Amb una longitud de 12 cm, Chromebit CS10 és el dispositiu Chrome US més petit disponible fins a la data. El connector HDMI Flex Connect està dissenyat per acomodar els diferents angles i posicions dels ports HDMI de les diferents pantalles. També inclou un velcro adhesiu per als usuaris que vulguin subjectar el Chromebit CS10 a la pantalla.

La comoditat i seguretat de Chrome US

Chromebit CS10 càrrega en segons i ofereix imatge en Full HD. Compta amb l’última versió de Chrome US, actualitzacions automàtiques i programari antivirus. Chromebit CS10 disposa de 2 GB LPDDR3L RAM, 16 GB d’emmagatzematge EMMC, Wi-Fi 802.11ac dual-band, Bluetooth® 4.0, i ports USB i HDMI. Pot ser emprat amb concentradors USB i aparellat amb teclats i ratolins Bluetooth. La configuració és molt simple, només cal iniciar sessió en un compte Google. Chromebit CS10 inclou 100 GB d’espai gratuït al servei en el núvol Google Drive.

Una experiència Chrome US en pantalla gran

En aparellar amb un ratolí i teclat Bluetooth, Chromebit CS10 permet gaudir de l’experiència Chrome US en un monitor o TV Full HD. L’usuari podrà navegar, veure continguts multimèdia i accedir a milers de funcions i aplicacions de la Chrome Web Store d’una manera ràpida i fluid.

Una solució de senyalització digital i punt de venda ideal

Al costat de Chrome Device Management, el versàtil Chromebit CS10 pot també emprar-se com reproductor multimèdia per a aplicacions de senyalització digital i imatge en el punt de venda o com a solució de quiosc individual per a botigues i restaurants. A més, gràcies a l’accés basat en comptes, també resulta ideal com quiosc compartit en aeroports, hotels o centres de turisme, permetent que els usuaris canviïn de compte, naveguin per Internet i surtin automàticament de la sessió després d’un període de temps concret.

ESPECIFICACIONES

ASUS Chromebit CS10 (CHROMEBIT-B014C)
Sistema operatiu Chrome OS
Processador Rockchip RK3288-C
Memòria 2 GB LPDDR3L
Gràfics Rockchip Mali T764 (Full HD 1080p)
Emmagatzematge 16GB eMMC
TPM
Wireless Dual-band 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi

Bluetooth 4.0

Connectivitat 1 x HDMI

1 x USB 2.0

1 x Alimentació

Font d’alimentació Adaptador 12V, 1.5A, 18W
Colors Negro
Mida 123 x 31 x 17mm
Pes 75g

El Chromebit CS10 estarà disponible a partir del 15 de desembre per un preu de 119 €.
Mes informació en la web d’ASUS