ASUS anuncia una nova versió més fina i lleugera del portàtil 2 en 1 desmuntable Transformer Book T100

ASUS ha anunciat avui l’impressionant Transformer Book T100HA, una versió totalment renovada del 2 en 1 supervendes Transformer Book T100. Amb un disseny més fi, lleuger i fins a 12 hores d’autonomia, el Transformer Book T100HA combina la potència d’un elegant portàtil ultralleuger de 10,1 “amb la comoditat d’una tauleta superfina. Les nombroses millores i ampliacions del rendiment fan del Transformer Book T100HA un dels dispositius 2 en 1 més atractius del mercat. Entre les millores s’inclouen els potents processadors Intel® Atom™ x5 quad-core “Cherry Trail”, el nou sistema operatiu Windows 10 amb Cortana, l’assistent personal per veu, i compatibilitat amb la tecnologia d’interfície adaptativa Continuum de Windows 10.

Les tapes metàl·liques, el còmode teclat desmuntable i les quatre noves i alegres opcions de color – blanc seda, gris plom, turquesa i vermell suau- converteixen el Transformer Book T100HA en el company portàtil perfecte per a aquells usuaris que necessiten potència informàtica versàtil i lleugera capaç d’aguantar tot un dia d’ús.

El millor 2 a 1, ara més complet encara

ASUS és el líder en el disseny de dispositius 2 en 1, i el Transformer Book T100HA consolida aquest lideratge amb el seu versàtil combinació de portàtil potent i lleuger i una finíssima tauleta. Compta amb una frontissa resistent, fiable i robusta que es col·loca automàticament en situar el dispositiu a la base, la transformació entre portàtil i tauleta es realitza de manera senzilla i instantània. És compatible amb la funció Continuum de Windows 10, la interfície de Windows també es reconfigura automàticament perquè la transició entre la manera portàtil i tauleta sigui fluïda.

Transformer Book T100HA

El Transformer Book T100HA és un 20% més fina que en el model anterior -fa tan sols 8,45 mm- i el seu pes s’ha rebaixat fins als 580 g, el que la converteix en una opció encara més atractiva per a aquells usuaris que necessiten l’últim en mobilitat sense renunciar a res.

El teclat de qualitat és essencial en qualsevol portàtil, i el teclat desmuntable del T100HA presenta un disseny ergonòmic capaç d’oferir una comoditat excel·lent, amb un desplaçament de tecla de 1,5 mm optimitzat per a sessions d’escriptura prolongades, acompanyat del major touchpad de la seva classe.

Amb el Transformer Book T100HA no cal portar dos dispositius voluminosos, el que el converteix en l’opció ideal per a aquells usuaris que estan constantment en moviment i agraeixen la màxima flexibilitat però no volen sacrificar el rendimen

Mobilitat durant tot el dia

El seu disseny està optimitzat per aconseguir la màxima eficiència energètica, el Transformer Book T100HA ofereix als usuaris una autonomia increïble de fins a 12 hores, perfecta per l’estil de vida en constant moviment dels nostres dies. Amb capacitat per funcionar durant tot el dia, els usuaris no hauran d’estar sempre buscant preses de corrent: el T100HA estarà a punt sempre que l’usuari ho necessiti. La càrrega del dispositiu es realitza a una velocitat molt alta, ja que la tecnologia ASUS BoostMaster és capaç de carregar el Transformer Book T100HA amb fins a 90 minuts de durada de bateria amb només connectar 15 minuts a la xarxa elèctrica.

Transformer Book T100HA

I aquí no acaba tot, perquè el Transformer Book T100HA sigui encara més flexible, pot carregar-se amb un acumulador a través dels ports micro USB. Així, si amb 12 hores no és suficient, els usuaris podran seguir amb el vostre dispositiu amb l’ajuda d’un acumulador.

Tan elegant com pràctic

El ASUS Transformer Book T100HA presenta una resistent tapa d’alumini que el dota d’un aspecte elegant i una sensació de gran qualitat. Els seus nous quatre impressionants colors -blanc seda, gris plom, turquesa i vermell suau- fan que hi hagi un Transformer Book T100HA ideal per l’estil personal de cada usuari, tant si vol fer gala d’un estil sofisticat com si li ve de gust mostrar el seu atreviment.

Potent i connectat

El cervell del Transformer Book T100HA és el processador Intel Atom x5 quad-core “Cherry Trail” més modern, capaç d’oferir potència amb fluïdesa per a totes les tasques del dia i el doble de rendiment gràfic que la generació anterior. Les imatges es reprodueixen amb una nitidesa espectacular a la pantalla tàctil IPS de 10,1 “, dotada de la tecnologia ASUS TruVivid per garantir una visibilitat excel·lent fins en condicions de molta llum.

Transformer Book T100HA

El Transformer Book T100HA és la primera tauleta amb Windows a incloure el connector USB tipus C més modern, amb un disseny reversible i més petit que facilita el seu ús i permet velocitats de transferències de dades USB 3.0 que fins multipliquen per 10 la velocitat de l’USB 2.0 . El port Tipus C està destinat a substituir el port USB original com a connector USB estàndard en un futur pròxim.

Windows 10 preinstal·lat amb Cortana

Tots els ASUS Transformer Book T100HA inclou una versió preinstal·lada de Windows 10. El T100HA és totalment compatible amb Cortana, la innovadora assistent personal de Windows que permet interactuar per veu de manera natural gràcies al seu potent tecnologia de reconeixement de veu.

Transformer Book T100HA

El Transformer Book T100HA és compatible amb la funció Continuum del nou Windows 10, que fa que la transició entre portàtil i tauleta resulti encara més fluida i intuïtiva: només haurà de col·locar la tauleta T100HA a la base o extreure-la i la interfície es configurarà automàticament per oferir l’experiència d’usuari ideal. També inclou Microsoft Office Mobile preinstal·lat, perquè l’usuari pugui accedir de manera immediata a les aplicacions Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile i OneNote.

Funda tipus foli opcional: una protecció elegant

La funda tipus foli opcional està especialment dissenyada per al ASUS Transformer Book T100HA. Els imants integrats s’ajusten al gruix automàticament, mantenint la funda fermament acoblada tant si l’usuari transporta la tauleta i la base com si només porta la tauleta. Els dos pràctics límits de l’interior de la funda eviten que el dispositiu es rellisqui quan els usuaris escriuen o veuen vídeos. L’ús de materials d’alta qualitat protegeix la tauleta d’esgarrapades i cops, i la cura disseny permet accedir a tots els ports sense dificultats.

El Transformer Book T100HA té disponibilitat immediata i la podem trobar a partir de 349 €, un preu bastant raonable per a tot el que ofereix.